28 augusti 2011

Fri och ledig!

Hallo i stugan!
Nu har jag vaknat till liv efter fyra nätters arbete. Vaknade iofs vid 13.00-tiden idag, men som ni vet är jag en upptagen kvinna så dagen har ägnats åt annat.
Jag har bl. a varit på en otippad och supersnabb shoppingtur med maken. Vi besökte Jula, K-Rauta och lite andra affärer som jag inte kan nämna här. För en viss liten Tofs fyller år i morgon och hon hänger här inne titt som tätt. På tal om besökare, igår hade jag 76 unika härinne. Tror det beror på Nettan och Åsas bröllopsbilder. Det var kul!

När vi kom hem så hade superkockarna fixat middag. Idag var det inte våran Dolmiodag utan det var våran Tacodag. Rolf som idag har varit lite kinkig skulle först inte äta tacos, han är inte så förtjust i det.
Utan han skulle brassa eget,  i silltema. Men tillslut så tog han sitt förnuft till fånga och åt med oss.

Efter middagen så hade vi spelkväll, Iphonar, datorer och plädar plockades fram och vi låg i schäslonger och på golv och spelade under fniss och jubel.
Erika låg på båtdynorna på golvet och likheten med kuddrummet på Fritidsgården var slående.
Rolf deltog inte utan satt muttrande kvar i köket och tycket att vi skulle leva nedkopplade i minst sex månader??!!! Ja, herregud!
Han trodde vi skulle bli så mycket friskare och gladare då, han hade läst något i Metro om någon som blev så pigg efter sex månader utan vare sig datorer eller smartphones.
 Men vi är ju varken sjuka, ledsna eller opigga så varför skulle vi göra det?
Ikväll ska jag slappa i soffan, Emilie har köpt chips. Så då får man vara artig och äta....hihi.






1 kommentar:

  1. Har kollat in en ny telefon. Jäkla dig! Haha.
    /Sandra

    SvaraRadera