4 augusti 2011

Schlagergala!

Så har man vaknat till liv efter gårdagens trevliga kväll. Spelar ingen roll hur lite eller mycket vin man dricker, huvudvärken kommer som ett brev på posten likväl.
Vi hade även väldigt kul med våra telefoner i går. Andreas visade mej en app som heter Wordfeud, ett alfapet som går ut på att man spelar mot varandra över nätet.
Herregud, det var både hysteriskt kul och starkt beroendeframkallande.
 Just nu spelar jag mot Yvonne, Alexandra och Andreas.
Ligger sist i poängskörden, dessvärre.
Svårt som attan emellanåt, ibland tycker jag att det är väldigt märkliga ord som godkänns.
Testa den gratis-appen, sen kan ni vara med och spela. Bjuder ni in mej så heter jag: Ewa1960.

Just nu är Rolf ute och åker båt med hela familjen Helltorn. Jag avböjde eftersom huvudet dunkade på i tretakt. Vill kurera mej och bli återställd, ska faktiskt bege mej mot stora staden Stockholm och Pride snart.
I kväll är det Schlagergala i Kungsträdgården och jag har alltid velat se den men aldrig kommit iväg. Men ikväll så smäller det!
Rolf får hämta Emilie och Jogge som landar 17.30. Erika kommer också hit och agerar välkomstkommite när mor i huset roar sej med annat.
Tar med mej kameran fast jag tror att risken är ganska minimal för schyssta kort. Det lär vara hur mycket folk som helst där. Men jag är nöjd om jag får sitta på en bänk och lyssna, behöver inte se något.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar