17 augusti 2011

Någon?

 Har tänkt på en sak. Tänk vad roligt det skulle vara med s.k After Work efter jobbet. Det verkar ju vara så populärt, alla springer på After Work i parti och minut. Ett bra tillfälle att umgås med sina jobbarkompisar och samtidigt ett ypperligt tillfälle att få  äta och dricka gott.
Och sen efter det så drar man iväg på lokal och dansar....hela eftermiddagen. Enda danshaket som är öppet på dagen är väl PRO-danserna, dom brukar köra igång vid 13.00. Varannan damernas har jag hört från en mycket säker källa.
Det vore väl kul!??? Någon?
Men för mej finns det en hake....eller flera hakor.
För det första så är inte restaurangerna öppna klockan 07.00. För det andra så är man ganska så skittrött klockan 07.00 efter en hel natts hårt slit.
Och för det tredje så har jag inga jobbarkompisar! Fast nu kom jag på att jag har det, inte några direkt i mitt hus men jag har en del andra trevliga prickar som ibland hälsar på mej i min ensamhet.
Sen en fjärde hake, var ska vi Afterwörka någonstans? 
Ja, det är djupa frågor man ställs inför så här en onsdagsmorgon.

Natten annars var underbar! Mitt hus alla boende hade plötsligt utan förvarning förvandlats till en näve tröttmössor. Alla sov! Och dessutom samtidigt, händer en gång på miljonen ungefär.
Förresten så har jag ont, ont i vänster knä. En avlång svullen bulle har flyttat in fram på knät. Har ont, är stel och kan inte böja eländet.
Funderar på amputation eller Alvedon, undrar vilket som hjälper bäst?
Ska försöka halta ut i köket nu, är hungrig. Frukost tack och sen godnatt.
Over and out

1 kommentar:

  1. Glömde att tacka för fikat igår. Det var trevligt och snällt av dig!
    /Sandra

    SvaraRadera