11 november 2013

Går bra!




Men kom då mormor! Jag är trött nu! 23.20 i gårkväll så stod den här tröttmössan med frambenen på sängen och ville bli upplyft. Jag fick bära ut honom för sista kvällspinken, han sov i min famn i hissen. Herregud, vilken tröttis.

Vi har sovit bra, han krafsade runt lite och "bäddade" innan han la sig tillrätta, tätt intill mig och så har vi legat. Hela natten! Har jag ändrat ställning har han kommit efter och lagt sig eller nära mig.

I natt tar jag med öronproppar! Där ligger t.o.m Rudolf i lä, herrejävlar vad han kan låta den här lilla killen.
Han fiser högt (gör iofs maken med), snarkar nåt så grönjävligt och till sist...smackar och grymtar!
Jag låg länge och lyssnade på honom innan jag somnade. Låter såklart gulligare än när maken gör exakt samma sak.

Klockan 6.30 vaknade jag av jag kände mig uttittad, vilket var helt rätt. Jag fick lyfta ut honom på morgonpinken också.....gick i ett rasande tempo. Upp med högerbenet på närmsta grässtrå sen lite småjogg mot porten igen.
Fort tillbaka till sängen igen och så somnade vi om. Tror han ärvt sin pappas morgontrötthet.

Frös fingrarna av mig när jag skulle skrapa ishelvetet på bilrutorna utan vantar såklart. Tror faktiskt Gustav blev lite glad att se oss, han gillar Carlos bara han kunde vara lite lugnare. Gustav blir rädd.

Nu har sotaren varit här. Sotat braskaminen och vedspisen, Carlos och jag satt i schäslongen och tittade på. Och så påpassligt la han av en rökare av den kalibern som både lät och luktade huggorm.
Jag var tvungen att förklara, ville ju inte framstå som något fisande fruntimmer.
Sotaren skrattade....och sa ja "helvete vilken arom det var på den!"









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar