20 november 2013



Spännande match i går, i alla fall ett tag innan den där skållade lite väl självgoda råttan med brylcreme i håret sprang i från det svenska försvaret totalt! Inte en gång utan TRE jävla gånger!
Mål gjorde han också, skit och piss, rullgardinen ner!

Nu glömmer vi det så gott vi kan, men jag tycker fortfarande att Sverige med Zlatan i spetsen är  mera värda VM-platsen än Portugal.
Hörde aldrig när Rudolf kom hem från matchen, jag sov nog som skönast då.


Idag ska jag på event! Event på Venngarns Slott där maken just nu håller på att jobba ihjäl sig.
Hela dagen är det speciellt inbjudna människor som får sig en visning, information och rundvandring.  Ca 700 personer väntas, då främst lokala politiker, näringsfolk, företagare, mediadrev, kulturfolk m.m.
Sen också närmsta sörjande (typ jag) till anställda på Sisyfos, företaget som nu köpt och ska förädla hela stället.
Det ska byggas bostäder, studentbostäder, gym, förskola och lite annat som jag säkert kommer få reda på ikväll. Slottet ska bli ett hotell, Hotell Anstalten (?!) Det finns ett vackert Slottskapell där framtida brudpar förväntas att gifta sig. Även den vackra Herrgården ska förädlas samt att hela slottsparken ska få en makeover som heter duga.
Träd från Tyskland är inköpta för ex antal miljoner tydligen. Galet!

Jag åker främst dit av en enda anledning....spökerierna! Venngarns Slott är ett av Sveriges mest hemsökta slott. Det händer och har hänt massor av övernaturliga grejer där.
Jag ser fram emot att få titta in i rummet där en blodfläck ibland/ibland inte visar sig. I det rummet dödades två små barn av sin pappa en gång för hundratals år sedan. Blodfläcken kommer och går och den är omöjlig att tvätta bort.
Hoppas den syns ikväll!
Rolf har även hittat ett dolt utrymme som inte finns med på några ritningar, därinne kan det finnas en del skojiga saker. Men än så länge har dom inte brytit upp väggen för att kolla. Häromdagen stängdes en dörr mitt framför en tjej som jobbar på kontoret på Slottet, hon blev såklart skitskraj.
Finns massor att läsa på nätet om det det hemsökta Venngarn.

Många paranormala föreningar har Venngarns Slott högst upp på önskelistan, dom vill besöka och utreda. Ingen har hittills fått tillträde.
 Tills nu! Min arbetskamrat Patrik och hans kollegor i S.P.O.O.K blev överlyckliga när jag berättade att min lille Rudolf var platschef där. Och nu kommer dom förhoppningsvis att få tillgång till Slottet en natt för att rigga sina ljud och bildutrustningar och kanske får vi ett svar på vad som finns därinne.
Sjukt spännande!

Efter eventet åker jag till jobbet för två nätters arbete. Så nu tänker jag sova lite för att orka.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar