11 november 2013

Godnatt från Norrboda



Kommer av förklarliga skäl bli en vecka med enbart inlägg om Carlos. Blir förstås det när han och jag umgås dygnet runt, jag gör inga andra utflykter jag kan delge er.
Är ni redan less så låt bli att läsa.

Har idag haft ytterligare en bra dag med Carlos. Vi har varit på en promenadslinga runt Lejondals Slott. Fast han är en aningen lat lillkillen. Vill ibland gå varken fram, bak eller åt sidan. Tog oss dryga timmen att ta oss runt. Blev mycket lock, pock och mut med godis.
Men när han väl börjar gå då blir det en jäkla fart under galoscherna...tills nästa grästuva som måste undersökas...noggrant!
Men som han avger nummer 2! Fyra gånger idag, går ju åt massor med hundbajspåsar.
Men det är väl bulldogarnas signum: Bajsar mycket, fiser massor, dreglar, snarkar och piper.
 Charmiga hundar, trots det!

Gustav har såklart också haft det bra trots Carlos närvaro. Han sover nästan hela dagarna numera vare sig vi är själva eller CG är här. Och jag håller naturligtvis stenkoll på honom så han slipper bli jagad av vovven.

Åkte till Norrboda strax före 20.00, ville se Fotbollsgalan. Fick sällskap av Micke, jag lyckades få till varsin kopp godkänt kaffe i kaffemaskinen.
Zlatan vann det mesta: Årets mål, Årets forward och sen sin åttonde Guldboll. Fantastiskt!
Jag tycker förstås han är värd allt!

Nu ska jag dricka en kopp te, leta fram någon macka tror jag också. Är lite hungrig, tyckte maten jag gjorde blev sådär. Broccoli och blomkålsgratäng tillsammans med stekt kassler.

Sen ska vi krypa ner i sängen och sova, hoppas han sover lika bra som i natt. Jag är lite skeptisk, han har sovit hela kvällen. Kommer säkert få bära ut honom för nattpinken idag med.

Hej från oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar