4 april 2014

Äntligen dags för lite hederligt arbete!

  Hej!
Dåren är tillbaka!
 Fredagen som jag väntat på är här! Jag ska äntligen få jobba...skoja. Inte därför jag är så sprudlande glad. Nej, naturligtvis beror det på att Erika snart är hemma igen.
Just nu är hon ute på Ålandshav på väg hem med full packning. Hade jag inte jobbat så hade jag naturligtvis hämtat henne i Kapellskär.
Men nu är Emilie så snäll och hämtar henne på Centralen där hon landar med bussen runt 20.00-tiden.
Klart hon har mycket packning, hon har ju bott 10 veckor på Åland.


I övrigt så har jag haft en bra fredag så här långt. Handlade med mamma och fikade som vanligt hemma hos henne efter det. Klackarna i taket som oftast!
Sen hem med mina varor och in med dom i kyl och frys. Sen tittade Yvonne förbi på oväntat besök. Vi fikade...igen och pratade skit en stund. Alltid kul med oväntat besök!


Visst är det kul när maken hänger tvätt? Helst när det ser ut så här. Lärde han sig inte något på hemkunskapens tvättlektioner....sträcka, släta ut, skaka?
Jag minns i alla fall att vi lärde oss detta i nian. Vi lärde oss även att puffa kuddar....från hörn till hörn, det var viktigt! Hörn till hörn.

Sluttramsat från mig på ett tag. Nu väntat två nätters jobb, jag är tokladdad och packade jobbväskan för flera dagar sen. Galna fruntimmer!

Hej då, kanske vi möts igen! Annars så var det kul så länge det varade.

Peace Out!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar