12 april 2014

Bjuden på eldsvåda?



Då var vi åter i hemmet efter dagens utflykt. En utflykt som verkade tagit musten ur Kenny Bräck, eller chauffören för dagen om ni heller vill kalla honom det. För han tvärsomnade direkt när vi kom hem. Herregud, trodde att när man blev äldre borde man köra något lite lugnare men här är det precis tvärtom...han ska vara först i alla köer, först till rödljusen, svär om någon råkar köra "för långsamt" eller gör en galen omkörning. Sen är alla idioter också, speciellt dom som pratar i mobilen...där håller jag med faktiskt. Men idioter? Snarare dårar...

Efter en ofrivillig sightseeing genom halva stan där vi inte var direkt ensamma i trafiken så kom vi fram till Skeppsholmen. Roligt att han frågade mig om vägen....jag som inte ens hittar i min egen ficka, kör vilse i Kallhäll och har svårt att skilja på höger och vänster.
Vi har ju varit där minst 100 ggr.....what´s the problem? Tillfällig sinnesförvirring kanske?
 Rudolf handlade det han skulle, medans jag sniffade dofter. Det luktar tjära, linolja och träbåt på det här märkliga stället där det nog finns allt till träbåtsentusiaster och annat båtfolk.
 Det blev en burk fernissa och sen en flaska med nåt annat jox i. Nu kommer våran mahognykryssare bli fin och färdig att plumsa i spat.

Sen var det dags för lunchstopp. Jag kom med förslaget att vi kanske borde ta oss ur gyttret mitt i city och fika/äta där det var lättare att parkera. Det förslaget köpte Kenny och han styrde kosan mot Kista där vi utan att passera gå åkte rulltrappan direkt upp till O´Learys.

Jag åt deras supergoda caesarsallad drack vatten och en sån där latte. Rudolf valde en Boston Celtic Burger och en Guinness...två Guinness.

Efter chaufförsbyte så åkte vi vidare mot Outlet och Rusta. Jag föreslog att vi skulle ta en tur in på babyaffären också men han vägrade. Hade så gärna velat klämma på grejer.
Hittade tapeterna som jag tittat ut på deras hemsida men är lite skeptiskt. Hoppas det blir fint!
Men grått, vitt och ekgolv passar väl ihop?
Valde faktiskt INTE rosa fast det fanns utan gråa alltså, guldstjärna. Det bästa med allt var priset,
69 spänn rullen. Så himla mycket roligare med 690:- för hela rummet än dryga 5000:- som dom jag först tänkte köpa kostade.
Lite hundgodis, Ajax och duschcreme slank också ner i kundkorgen.
Nu väntar jag på Carlos, mormors lilla fribajsare. Vi ska ha en myskväll men mycket lek och pussar.

Slänger in hysteriskt mycket bilder, titta om ni vill!

Rolf ändrar status på FB "Utflykt men frugan"
Lulle fått sommardäcken på, glad bil!

Kanske kan va nåt på böljan den blå


Råseglarhuset, kul ställe
Så mycket grejer



Popcorn och ljuslykta, mysfaktorn säkrad
Lågpristapeter i fyra nyanser av grått




























2 kommentarer:

  1. Grått, vitt och ekgolv passar utmärkt. Kom ner och titta om du är tveksam. Vi har det i allrum och hall. Snyggt som tusan. /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just ja! Det har ni ju, och det är supersnyggt!

      Radera