20 april 2014

ResterHareKaninBrunch



Idag vaknar jag upp till en dag med sol och efterlängtad värme. Tänk vad man kan längta efter detta, det blir så mycket roligare med sol!

I följetongen "Rygghelvetet" så kan jag glädja er med att den idag känns ganska okej, men absolut inte bra. Denna tillfälliga förbättring beror enbart på att jag inte gjort några tunga lyft under natten och sedan 08.00 i morse mestadels legat raklång och inte direkt överansträngt mig.
Bara vilat och tittat på när maken jobbat på bra ute med sin favoritleksak, högtryckstvätten.
Hela altanen är renskurad, båda bilarna, stenplattor, asfalten, grillen, Bittanbusken, fönster, dörrar ja, allt fick sig en omgång av högtrycken. Tur att man inte hunnit tvättat fönstren.

Blir gårdagens rester till middag, jag längtar efter den goda Janssons Frestelsen och varmrökta laxen.  Sillen och det andra skippar jag gärna, det räcker att äta detta en gång. Snart är det ju midsommar och då är det dags igen för sammalika mat....puh!

I kväll jobb igen, hoppas att det blir en lika bra natt som föregående med trötta och snarkande boenden.


 Att dom var både trötta och snarkade hårt kanske beror på den här tillbringaren jag hittade i kylen.
Det hade druckits vin! Fasen vad härligt att det serveras rusdrycker till våra gamla, är så mycket bättre för nattsömnen än sömntabletter. För att inte tala om allt godis som finns överallt på jobbet.
Har väl aldrig varit på ett ställe där det finns så mycket gott! Godis, chips, ostbågar m.m..


 Gustav myser! Han älskar också solen och har idag legat på sin favoritplats och spanat på småkryp, min lilla fina kisse!


 Här är alla mina fina blommor jag förärats med i påsk bl.a tjugo ljusrosa rosor 
som faktiskt är lika fina idag, inte en enda slokar.


 I år fick mina barn för första gången inga påskägg. I stället hade jag köpt varsin chokladkanin/hare? från Lindt och vikt ett antal hundralappar och fäst i harens/kaninens? rosett. Även varsin femkrona delades frikostigt ut.


Både flickorna och deras söta pojkvänner blev glada, tror jag. Egentligen skulle jag varit i väg till stan       (Sthlm förstås!) och köpt varsitt presentkort på Clarion Signs berömda brunch. Men eftersom jag varit racklig och pendeltågen är ersatta med trista och så mycket långsammare bussar så fick detta i stället symbolisera presentkorten.
Såklart behöver dom inte gå och bruncha just på Clarion Sign, det finns massor av andra trevliga brunchställen. Välj själva mina gullhönor!

Lite rester på ingång ser jag, Rudolf har för ett ögonblick parkerat högtrycken.

Peace Out!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar