18 april 2014



Hej på er så här på lååååååååångfredagen!
Tur att den här dagen är lång annars hade jag inte hunnit med allt jag gjort idag.

Tänkte bara lite snabbt berätta om våran 24-timmars till Norrtälje tur och retur. Är lite lätt stressad eftersom jag strax ska bege mig till jobbet.

Resan till Norrtälje gick galant fast det var mycket trafik och köer en del sträckor, många på rull inför påsken verkade det som.
Hotellet Åtellet var lätt att hitta med hjälp av världens bästa app, Waze. Har ni inte laddat hem den så gör det! 

Vi blev bjudna på ett glas Cava och lite goda tryfflar innan buffén tog vid.
Påskbuffé? Julbord? Kan någon förklara för mig skillnaden? Varför heter det inte julbuffé eller påskbord, det är ju sammalika mat vi äter dessa högtider.
Sug på den ni och kom gärna med ett bra svar, jag har fnulat och kommer inte på något.

Buffén var i alla fall fantastisk, fanns allt och lite till. Vi åtochåtochåtochåtochåt tills matkoman drabbade Rolf. Jag knäppte upp brallerna och vi gick upp på rummet där Rudolf somnade exakt 20.38. Blev alltså ingen sängfösare, behövdes liksom inte.
Gör inget att han blev så trött, han hade faktiskt jobbat sedan klockan 05.00 på morgonen så jag förstår hans trötthet, stackaren!

Själv var jag piggare, somnar ju som ni vet inte före 01.00 på nätterna så det blev en del lyssningar på snarksynfonin, zappandes och blippande på Iphonen.
Klockan 07.08 vaknade maken och väckte mig.....hotellfrukost är det bästa vi vet och han var rädd att vi skulle missa den. Den öppnade 08.00....låt mig få sova mera.....

Efter dusch och mumning så gick vi ner och åt av den goda frullen sen checkade vi ut och betalade 357:- för hela vistelsen. Billigt! Men det var ju en julklapp från våra barn och vi behövde således bara betala det vi drack själva...och det var inte mycket.

I stället för att åka hem direkt åkte vi en tur till Öregrund, men kan säga så här, Öregrund funkar nog bättre på sommaren. Det var stendött!
Vi åkte färjan vidare över till Gräsö. På Gräsö har Rolf tillbringat många härliga somrar hos sin mormor som bodde där.
Vi åkte runt och hittade hans mormors gamla hus som jag fotade i farten. Besökte även kyrkogården och hittade rätt familjegrav.

Sen färjan tillbaka och hemåt. Alla blev glada när vi kom hem, nu har jag vilat ett tag och är redo för 31 timmar på jobbet.
Glad Påsk på er!








 Blev hullerombullerbilder, men tiden sprang iväg. Nu jobbet! Häj!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar