6 april 2014

ZebraZlatanBebis



Ledig i natt och det känns bra. Ska chilla med Erika är tanken. Maken är inte mycket att chilla med, han gick och la sig redan 18.45. Det blir så när tröttheten kommer ifatt. Han jobbade nämligen 33 jävla timmar på 1,5 dygn, mellan klockan 05.00 på torsdagen och 18.00 på fredagen. Helt galet och jag blev smått förbannad, han är ingen ungdom längre farbror Rudolf.
Trots detta så har han varit ovanligt fräsch i helgen tills nu alltså....nu gick luften ur honom.
Hoppas ersättning blir storlagen för detta hästpass, skriver jag nu lite ironiskt. In your dreams...

Nog om detta stolleprov och över till något betydligt roligare, nämligen ett traditionellt hederligt bildregn a´la Ewa, var beredda:




 Jag har köpt dom första, men INTE sista bebiskläderna! Herregud, så smått! Chansade och tog storlek 56. Översta bildens "jeans" till höger...jag dör så söta! Zebrastrumporna kommer senare få sällskap av mera kläder i zebratema. Just nu var det slutsålt på små storlekar. Jag håller mig till färger som både passar till pojke eller flicka. Fast jag drar mig gärna till dom rosa puttinuttkläderna. Men jag får skärpa mig...ingarosakläderingarosakläderingarosakläder....rabblar jag likt ett mantra.


 Snodde en bild från Erikas Instagram. Hela Dårfamiljen samlad kring grillen för söndagskorv.
Kan tilläggas att jag precis klivit ur sängen och att jag aldrig i hilvitti skulle ha på mig mina rosa Crocs längre än till brevlådan. Men hur ser bonnläpparna ut egentligen? Gustav är den enda som ser normal ut...haha!


 Äntligen hittade jag Zlatanstampsen! Kommer naturligtvis INTE att använda dessa. Dom är enbart till att förgylla min Wall of Famevägg. Just nu har Zlatan hedersplatsen bredvid det signerade Maria Montazamifotot och är omsvärmad av härliga bilder på min familj.


Fick en faktura av bluffkaraktär idag på mailen. Försöka går ju men så lättlurad är jag inte.
Dessutom är jag inte ens kund hos Telia Sonera.Töntar!

Nu ska jag luta mig ännu mera tillbaka i soffan, dra julklappsfilten över benen och titta på filmen på fyran, Annika Bengtzon - En plats i solen.

Hej Då Kompisar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar