13 april 2014

MättFamiljmiddagGott



Drabbad av matkoma ligger jag nu i soffan med lite lätt magknip. Bjussade familjen idag på en favorit i repris, nämligen Paolos långkokta kalvkött. Varken Erika eller Rudolf var hemma när vi premiäråt det för exakt tio dagar sedan. Dom gillade det! Erika visste jag att hon skulle tycka om det men maken var jag lite skeptisk till...ni vet pasta...men gnocchi är inte pasta utan potatis och då passade det och han åt gladeligen två portioner.
Micke var också här. Rudolf hade hjälpt honom att byta till sommardäck på bilen och han var förstås också bjuden till familjemiddagen. Han gillade det också.

Desserten stod Emilie för, hon hade köpt olika glassbyttor, maränger, strössel, kolasås och chokladsås. Oh, my god!
Därav matkomat.....varför kan man inte sluta äta när det är som godast, nej två portioner glass "tvingade" jag i mig trots att jag redan var proppmätt efter alla gnoccisar. Men som ni vet så älskar jag glass!

 En stoooor skål med underbar italiensk mat!
 Glassfest!
Snuskigt gott!
Fick fina vitsippor av Erika. Det är ett säkert vårtecken, 
har fått dessa vitsippor varje år sen hon var liten. Tack gullunge!


Nu laddar vi för filmkväll, tänkte försöka mig på att se filmen på TV4,  
The girl with det dragon tattoo. Men jag vet inte om det är en film för mig, tror den innehåller onödigt mycket våld som jag inte direkt föredrar. Som tur är så är våran tv utrustad med fjärrkontroll, bra grej!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar