1 april 2014

KobabyHundtemaPsykfall



Lessen alla ni som inte gillar hundar, kvällens inlägg kommer även det att handla om hundar. Dock faktiskt inte fantastiskt nog om min lilla Fralla utan om en annan fantastisk liten fin fröken. Fröken Seffie, en Jack Russelldam på dryga 10 år, fast man kan tro att hon är en valp. Sån fart är det på henne.
Seffie var mycket hos oss för länge sedan innan Gustav flyttade in. En otroligt charmerande liten dam som var så kul att ha att göra med. Roligaste var när vi var ute och åkte bil och hon satt i mitt knä i passagerarsätet och Rolf körde. Passerade vi under några viadukter så duckade hon....!! Så himla roligt!
Idag blev hon jätteglad när jag kom och oj vad hon nosade på mina kläder, det luktade ju kille!





Vi hade ett par mysiga timmar Seffie, jag och Marie. Efter ett tag kom även Camilla med sin dotter Elvira. För er som inte vet så är Camilla och Marie f.d jobbarkompisar när vi jobbade på Kungsgården i Upplands-Bropisskommun. Underbara kollegor och jag kan ibland sakna gemenskapen som jag hade med mina kollegor där, den var grym.  Men DÅREN TILL CHEF, henne saknar ingen!! Som tur är så är hon inte chef där längre utan nu är det två, snart tre äldreboenden i Bro som har fått den stora äran att ha ett psykfall som chef.  Stackars människor!


 Jakten på kalvrygg/högrev/bog fortsatte. Jag var på Lidl, Coop och Willys. Emilie tittade i flera affärer i Kallhäll, bl.a en köttaffär. Nitlott överallt! Att det ska vara så himla svårt att få tag i en kobaby!
Men till slut i Bålsta på Ica...där sprang den lilla kalven och muuuuuade i gröngräset....eller kanske  inte. Han var ganska död! 1 kg roffade jag åt mig och torsdagens italienska festmåltid är räddad. Hoppas nu bara att det blir gott, annars skyller jag på Paolo Roberto.

Chill i soffan med grapparna står på programmet nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar