30 april 2014

Hej Bullen! Är jag onormal?



I brist på att ha något att skriva om då jag sovit bort hela dagen så kom jag på en sak. För ett tag sedan på jobbet diskuterade vi porslin, serviser, vardagsporslin, finporslin etc.

Jag måtte vara helt dum i huvudet! I vårt hem så har jag aldrig gjort någon skillnad på vad för slags tallrikar vi äter på.
Har samma typ av tallrikar vid varje måltid, fast i olika färg. På vardagar är det vita och eller vita med en liten blå blomranka på. På helgerna, jul, nyår, fest, tjo och tjim så är det likadan tallrikar, fast rosa....alla från favoritstället Ikea. Älskar mina rosa tallrikar!

 En kollega blev lätt chockad då jag inte hade ett speciellt "finporslin" och jag tänker på mina stackars barn som fått växa upp med enkla, billiga Ikeatallrikar....vardag som fest.. Fast det har ju gått bra för dom ändå som tur är.

 Temuggar har vi inte heller prioriterat. Den här gula muggen köpte jag när jag flyttade hemifrån för 34 år sedan....och den är fortfarande Rudolf favoritmugg som han VARJE morgon dricker sitt morgonte ur och har så gjort i 34 år! Snacka om kvalite? 
Köpte sex stycken och vi har två kvar, helt intakta.
(Herregud, vad det här måste varit intressant för er att ta del av?! Flåt!)
 Pimpade lite i går på jobbdatorn...
 Rosorna står sig ännu efter 11 dagar....så fina!
Carlos badade i går! Se vad exalterad han ser ut. Min lilla kille, längtar efter dig!

Nu väntar jag på den citronmarinerade kycklingen i ugnen ska bli redo. 
Kommer bild på den senare, lovar.
Fnissade när jag läste receptet på recept.nu  "marinera kycklingen medans ungen blir varm"
Ungen? Om man inte har någon unge hemma, hur länge ska pippin marinera då?

Snart landar Erika på Bålsta Station, ska hämta henne om en timme....härligt!


1 kommentar:

  1. Det är nog inte det viktigaste under uppväxten att det finns ett speciellt "finporslin". Är inte att ha ett "finporslin" lite 80-tal? Eller 70, 60, 50?

    SvaraRadera