1 april 2014

KalvensRyggSpenatLidl


I dag har jag bestämt mig för att inte bli lurad, vilket jag iofs gör varenda år men det brukar gå åt skogen ändå. Jag är lättlurad å det grövsta. Det roligaste aprilskämtet jag gått på var när jag blev uppringd av en journalist på tidningen Kattliv som ville ha Gustav som omslagspojke och även ett reportage på flera sidor om honom. Fy fasen vad jag blev lycklig! Tills plötsligt denna journalist började fnissa och det visade sig vara en mäklarstuderande bästa vän till Emilie från Malmö.
Guuuud, vad roligt dom hade där i studentlägenheten i Rosengård, jag hade också kul. Skrattade länge och fortfarande åt det. Förstår inte hur jag inte kunde känna igen hennes röst, hon förställde den bra.

Nu kommer ett bildregn på Carlos. Ni som börjar bli less på bilder på honom behöver naturligtvis inte titta, det är valfritt.



 Som ni ser så hade vi en mysig dag ute i spenaten igår.

Idag fortsätter jag mitt navelluddspillande. Och när allt luddet är utpillat så blir det en tur till Kungsängen för att hälsa på Marie och lilla Seffie (en hund). Vidare ska jag stanna till på Lidl i min jakt på en bit kalvrygg. Kalvrygg är enligt Scans hemsida detsamma som högrev fast då av kalv förstås. Gillar Lidl bara av en anledning, dom har bra kött till mycket bra pris.
Såg häromdagen Paolo Roberto tillaga något som såg så inihilvitti gott ut,
Stracotto di vitello con salsa di pomodoro e gnocchi. Detta ska jag då alltså ge mig på att tillaga och jag har dessutom helt galet bjudit in en äkta italienare, hans söta sambo och en fransos på middag.
Modigt va?
Eftersom köttet ska koka i fem timmar blir den storslagna italienska middagen på torsdag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar