15 april 2014

SmsHambörjareFaceTimeFetknopp



Har inte gjort något vettigt alls på hela dagen, mest sovit eller legat raklång och vilat. Hittade några övervintrade tvåfärgade kapslar längst in i badrumskåpet. Något som Rudolf fick utskrivet när han fick sin nya knäled för fyra år sedan. Men innan jag satte tänderna i dom så messade jag för säkerhetsskull min obetalda privata sjuksköterska för att få experttips. Tur att man har henne.
Kul piller, känner mig relativt smärtfri och kanske något mera rörlig. Perfekt!


 Skickade ett mess till min smartphonefientlige make på eftermiddagen. Blev otroligt förvånad när han svarade inom tre sekunder när det annars kan dröja tre dagar, tänkte att enda anledningen till det var att han kanske satt på toa med luren i näven när messet plingade till.
När han kom hem....tomhänt..så frågade jag var salladen och pommesen var. Han fattade inget!
Hade alltså bara läst första meningen att jag tänkte göra hamburgare och tackade sådeles JA på direkten. Tror han har det lite väl stressigt på jobbet, kraken.


Carlos ringde FaceTime till mormor, åh vad det är roligt! Han står verkligen och tittar rätt in i kameran och lyssnar på vad jag säger. Lilla älskade fis!

Nu tittar jag på favoritprogrammet Biggest Loser, önskar att mina invägningar på onsdagar också kunde vara i Biggest Losersiffror...tvåsiffrigt! Då hade jag varit "klar" för länge sen, men som motivationen ser ut just nu så blir det nog dessvärre ännu en sommar med bad i vassen för min del. Äsch, skit samma, någon ska väl bada där också.

Till sist, tack snälla ni för alla grattis, hurrarop och andra uppmuntringar i mitt förra inlägg där Mini-Emilie visades.
Känns fantastiskt roligt och spännande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar