25 april 2014

BomberOchGranater



Hej på er!

Bladdrar inte för en gångs skull om hur natten var på jobbet, är nog trist för er att alltid höra detta dravvel.
 Likaså om hur många timmar jag sovit, hur ofta jag varit upp på toa och om jag vaknade med dregel eller ej i mungipan. Helt ointressant!

Ledig helg på ingång, känns förbaskat behövligt. Ska bara ligga raklång i soffan alternativt solstol, dricka vin med Jessica på en balkong i Norrboda, äta räkbomb på samma balkong med samma sällskap, barnvakta Carlos medans hans föräldrar firar 4-årsjubileum med restaurangbesök och bio sen efter det kanske man får migrän och då blir det ryggläge igen med nerdragen rullgardin. Fast i skrivande stund kom jag på att jag inte har någon rullgardin. Och då uppstår ett problem....

Har redan varit till Bålsta och förberett mig för lördagens räkbombsätande. Tog två på en gång, lika bra. Annars kommer Rudolf snart hem och ser EN bömb i kylen och blir besviken att inte han får smaka. Därför får han en egen liten bomb, snäll fru.


Köpte även reaentrecote, skinka, ost och tuggben till Carlos som han ska få av mormor i morgon.
Är mätt som en troll just nu för jag har fullkomligt vräkt i mig nio bitar sushi.
Testade Icas ta-själv-av-den-plastförpackade-kanske-något-trista-sushin-för nio-spänn-biten.
Var skitgott och jag var på vippen att gå lös på Kikkifestisen också, men hejdade mig. Dricka vin klockan 14.00 på en fredag, är det verkligen OK?

Slank även in på Elon och köpte rengöringstabletter till Juramaskinen som verkat ha fått nya krafter. Eller åtminstone blivit kvitt sina inkontinensbesvär. Inga LÄCKAGE där längre!
(Nu fnissar några....tror jag...LÄCKAGE!!!)
Sen kunde jag inte hålla mig längre, tog rulltrappan upp och in på Lindex. Stegade raskt förbi fallskärmskläderna i stora storlekar och valde bebisavdelningen. Men halledudandemig....vad mycket fint det finns. Men kan ni fatta.....jag köpte INTE EN ENDASTE GREJ åt bebisen. Men klämde på allt, allra helst det i rosa...
Bebisen som för övrigt är exakt i dag typ "halvklar".....alltså hälften av tiden kvar, 139 dagar.
 Spännande!

Och nu försvann strömmen...tackar!

2 kommentarer:

  1. Men guuuuud så goda de ser ut! Jag måste låta bli att äta på hela dagen idag, så man kan gluffsa i sig ikväll! Jag längtar! Bra gjort Pettsson! :)
    Jag börjar min skogspromenad vid 17.00! See ya later Aligator!

    SvaraRadera