17 april 2014

Hej Hypokondriker?!



Skärtorsdagen idag, vore det inte bättre att kalla den rosatorsdagen? Skär = rosa...ja, ni hajjar!??
Hypokondrin har slagit till rejält idag. Det snurrar och snusar i huvudet, benen hänger inte med,  lederna värker, huvudvärken är kvar och ryggen är så där. Trots detta "allvarliga" sjukdomstillstånd så har jag lyckats genomföra en snabbstädning här hemma.
Jag bet ihop ordentligt när jag rastade dammsugaren, städade badrummet och tog ett varv med Ajaxen och disktrasan på alla dammiga ytor.
Helt slut nu! En kopp kaffe, vila och blogga sen i väg till mamma för torsdagshandling.

Hoppas det blir världsrekordtid på den handlingen.  Orkar inte! Vill hem och kurera mig innan vi åker till Norrtälje. Hoppas verkligen jag kommer känna mig bättre kommande dygn. Hur kul är det att när man för en gångs skull ska göra något trevligt som bryter vardagen....ja, då är man racklig, risig och känner sig som ett lass skit.

Ser fram emot kvällens påskbuffé, kanske lite vin och sen en sängfösare i baren innan man somnar ovaggad. Är sugen på mojito, finns det i Norrtälje tro? Hoppas Rudolf inte somnar klockan 19.00 bara som han brukar göra när han jobbat. Får försöka hålla honom borta från sköna soffor och liknande.
Han borde väl orka till 21.00 i alla fall.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar