14 april 2014

BraMåndag



Grodmorgon! 

Vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol, kan man bli annat än glad?
Ny vecka och nya möjligheter som det så ofta skrivs så käckt. Denna vecka kommer bli minst sagt spännande för mig, trots att jag jobbar typ alla nätter utom två.....snaaaaaaaaaaaaaaaark!

Idag ska jag äntligen få stifta bekantskap med den lilla underbara minimänniskan som flyttat in i Emilies än så länge osynliga mage. Väntar nyfiket på den efterlängtade bilden senare.
Ultraljud skall göras och det är så spännanade! Men det är på eftermiddagen och innan dess ska Erika och jag göra Bålsta. Låter väl otroligt upphetsande va, göra Bålsta?
Vi ska hämta pass, handla kattmat hos veterinären och sedan luncha på Åbergs. Kom på att det är påsklov så vi är nog inte ensamma på Åbergs...puh!

Sen efter det blir det kompletteringshandling på Big W för att till sist åka och hämta mormors finaste Carlos som inte får följa med och titta på sitt lilla syskon på ultraljudet.

På knivtorsdag (Rolfskämt! Oerhört kul!) ska vi åka till Norrtälje och dinera en utsökt påskbuffe på Hotell Åtellet.  En mycket trevlig och välbehövlig julklapp vi fick från våra rara arvingar i julas.
Övernattning ingår också och det ska bli så härligt att få sova på hotell och äta hotellfrukost.
Tack sötnosar!

Två nätters jobb nu på raken och sen hela påskhelgen. Blir trots det en bra vecka med spännande inslag.
Nu dags att sätta sprutt så vi hinner med det vi ska innan vi ska hänga med lillfisen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar