13 april 2014

FörEttÅrSen



Godmorgon mina vänner!
Idag är ingen vanlig dag för idag är det precis ett år sedan Emilie och Jogge satte sig i bilen för att åka mot Bullaren, långt borta mot västkusten nästan intill den norska gränsen för att hämta hem sin lilla efterlängtade hundvalp.

Resten känner ni till.....bloggen fick ett helt annat innehåll från och med den dagen. Full fokus och bilder nästan enbart på denna lilla underbara varelse. Men som stolt mormor var jag ju bara tvungen att dela med mig av honom, är var så söt och är fortfarande. Något större bara och tyngre.
Skulle vara kul att kolla hur många bilder jag har på den här killen egentligen, tar minst 5-10 varje gång jag träffar honom. Med Iphonen eller kameran.  Blir en del och jag tror ni sett dom allra flesta.  


  Tänk att en sån här liten krabat kan sprida så mycket glädje? Han är så fantastisk och charmig, min finaste lilla Carlos.

Nu har han växt en smula, ökat ca 9 kg i vikt men fortfarande mormors ögonsten. I går fick jag den här bilden av Emilie, dom hade balkonghäng i solen. Något som Carlos älskar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar