27 april 2014

VinPåBallenMedFransosOchVän



Söndag och sol idag med, jippie!
Och sen att man inte vaknar med huvudvärk trots att jag drack vin i går är fantastiskt.  Kommer nog bli en bra dag det här med.

Det var som alltid kul att "barnvakta" Carlos i går. Han är så rolig och vi tillbringade mestadelen av kvällen på balkongen trots att solens strålar inte längre nådde den. Var hyfsat varmt ändå.
Jessica tog skogsvägen från Örnäs till Norrboda med ryggsäcken packad med tre lurviga vänner
Ove, Anders och Göran.
Jag hade sagt åt henne att ha inte klä upp sig för balkonghänget något som hon anammat bra.
Våran kavaljer för kvällen har ju en tendens att håra lite, dregla och fisa som en helt vanlig man en lördagkväll helt enkelt.

Vi hade en mysig kväll med räkbombsätande, vindrickande, tjejsnack, snacksätande varvat med ett par små korta frallenader. Frallenader ett sånt perfekt ord för hundpromenader med Carlos som inte alltid är särskilt pigg på promenader...frallenad!
Emilie såg det ordet på en annans frallaägares Instagram, klockrent!

Vid midnatt kom Emilie och Jogge hem med mätta magar efter en god middag på Maestro. Emilie var alldeles salig över lammracksen hon ätit. Lite småprat innan hon skjutsade hem först Jessica sen mig.


 Carlos vinkar hejdå till sin fina päron som ska på dejt.








Tre Apor som inte gav huvudvärk, frasiga Cooptrianglar och fint Joggedesignatpärlplatteglasunderlägg med inspiration av Super Mario.

Apor i glaset =  Glad Jessica
Kaffet slut = Ledsen Jessica


 

















    
                                                              






 Vi har redan bestämt tid för en återträff. Det blir i maj då jag nästa gång kommer tillbringa några dagar/kvällar/nätter med fransosen. Förhoppningsvis är det ännu varmare på balkongen då.

Nu ut i solen!

 

3 kommentarer:

  1. haha frallenader, bästa jag hört!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det passande? Frallenad! Fast i kväll pinnande dom små frallbenen på bra.....

      Radera
  2. Vi hade så trevligt! Tack Emilie och Jogge för att jag fick komma och vara barnvakt med mormor Ewa! Tack för räkbomben Ewa, den var super! :)

    SvaraRadera