16 februari 2014

BubbelGuldGnällTjohej



Måste erkänna att jag inte hinner med bloggen. Det är för det första OS hela dagarna, sen Melodifestivalen i gårkväll och till sist det viktigaste Erika har varit hemma hela helgen.
Jag glor alltså en del på tv och ser med glädje på när Sverige skördar medaljer.

Fantastisk herrstafett idag! Sverige fullkomligt krossade allt motstånd och var aldrig hotade. Dom ledde från start trots att det höll på att gå åt skogen redan efter en minut då Nelson tappade skidan!!!
Härligt skön känsla när Hellner i ensam majestät passerade målinjen med svenska flaggan i ena handen!
Då är man stolt att vara svensk och såklart grät jag en skvätt även idag.! Nio medaljer hittills, alla bärgade av skidlandslaget, grymt!

Nu har Erika givit sig hem mot Åland igen. Hon konstaterade att det är billigare att åka anslutningsbuss till Grisslehamn OCH båtbiljett än att åka pendeln till stan, endast 45 :-!

Vad säger man om gårdagens deltävling då? Lite halvdant som vanligt och precis som det ska vara.
Folk måste ju ha något att gnälla om, jag skrattar mest och håller med. Visst är det skit det mesta men jag kan inte rå för det, jag gillar spektaklet ändå. Och längtar till finalen på Friends där jag får uppleva det live från sjätte bänk parkett.
Och alla ni som gnäller och lever fan, har ni missat att det finns en OFF-knapp på eran tv? Ingen jäkel har väl tvingat någon att titta?

Själv är jag glad att Oscar Zia gick vidare till finalen, den låten var klämkäck och lite lagom halvdålig. Jag gillar att den lät en kaksmula som Backstreet Boys och att det var lite schysst dans med i framförandet.
Nästa vecka blir det nog roligare med både Alcazar, Linda Bengtzing och Anton Ewald. Men såklart finns det alltid någon som klagar ändå, smaken är som ni vet som baken...delad. Och kan man verkligen tävla i musik?

Nu ska vi äta rester från i går, potatisgratäng och kalvytterfilé. Hoppar dock schlagerbubblet, det dricks enbart då det är deltävlingar på tv!


 Förbannat gott och lättdrucket var det och jag har tre flaskor kvar att inmundiga kommande lördag.

Kom i skrivande stund på att jag glömt gratulera Erika på namnsdagen!  Det är Julia idag och sötnosen heter det som andranamn.
Grattis Erika!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar