24 februari 2014

Update Åland!



Godmorgon mina vänner! Är ensam hemma just nu, Erika började jobba 5.30 och var således uppe redan klockan 04.20, stackars henne. Jag låg kvar och myste, somnade om ett par timmar.
Nu har duschat, packat, ätit frukost, bäddat bäddsoffan, diskat och tittar på Nyhetsmorgon.

Bokade hemresa igår, fanns bara två olika avgångar. En klockan 07.45 och den andra 18.30 lokal tid.
Vilken jag valde? Vad tror ni, eftersom jag sitter kvar här på Godbyvägen...? Naturligvis den i kväll.
När Erika slutar strax efter lunch ska vi äta just lunch på ett ställe som var stängt igår, allt var stängt förresten. Mariehamn är en sovstad....vintertid.
Sen kanske lite glutt i affärer innan jag skjutsar hem Erika som behöver vila efter denna tidiga morgon och jag beger mig mot terminalen.

På tal om mat! Denna helg har verkligen gått i gastronomins tecken! Har bara ätit så förbaskat god mat. Igårkväll var nog höjdpunkten, vi gick till Dino´s Bar & Grill som som tur var hade öppet.
Herrejäklar, vad gott vi åt. Jag valde en högrevsburgare, ni vet en sån där burgare gjord på
långsamt-och-länge-kokt högrev. Den serverades med getost, rödlöksmarmelad, bacon, grönsaker, surdegsbröd, anchomajonäs och till sist svartpepparkryddad fries. Fy fasen vad gott det var! Snacka om hamburgare....ingen frysen Finduspuck där inte!
Till efterrätt delade vi på en frozen keylimepie och varsin kopp gott kaffe. Är mätt fortfarande och längtar redan tillbaka tills nästa gång jag får äta där.  Billigt var det också och supertrevlig personal!

Nu ska jag fixa lite, går allt som det ska och piloten styr skeppet fint och duktigt och undviker eventuella isberg så hörs vi i morgon.
Då blir det bildregn och annat som jag vet ni gilllar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar