15 februari 2014

SuperKalla!



Godmorgon mina vänner!
Har hunnit med att gråta en skvätt på förmiddagen, glädjetårar förstås. Ni satt väl bänkade och följde Sveriges fantastiska damer i OS-stafetten?
Jag är helt matt och imponerad! Inför fjärde och sista sträckan ligger Sveriga på en tredje plats 23, 7 sekunder efter ledande Finland. Och vad gör Super-Kalla då?  Jo, kör som en galning och knappar in meter för meter. In på upploppet så GASAR HON FÖRBI OCH TAR GULD! Snacka om att tankat raketbränsle!
Fantastiska människa och fantastiska idrott, jag älskar det! Mitt i alltihopa stoppar maken in näsan genom ytterdörren och ber om påfyllning av en hink varmvatten.....ÄR DU GALEN? INTE NU! snörvlar jag med vätskefyllda ögon och droppande snok, han blir sur och går ut igen. Han valde således att tvätta bilarna istället....otroligt! Men för all del kul med en ren bil.


Han är bra rar trots allt, i går levererade han finfina tulpaner till mig. Han vet att jag älskar just tulpaner. Vad han däremot glömde att leverera var hämtmaten från kinesen i Bålsta som vi bestämde dagen innan.
Var ashungrig och hade sparat mig till kvällens kinamat, väntat och längtat och vad händer?  Jo, såklart kommer han hem tomhänt karlsloken....grrrrr. Han hade inte citat: "fattat" att vi bestämt detta så det blev plan-jävla-trist-B istället....rafsa runt i frysen efter något ätbart.
 Jag överlevde och han med.

Melodifestivalen i kväll och jag är ledig! Blir Schlagermeny med bubbel och fin familj samlade runt bordet.
Toast Skagen till förrätt och sen har vi lottat att Jogge ska få stå ute och grilla något smaskigt kött.
Jag fixar potatisgratängen och till dessert blir det lösgodis och fruktsallad till dom som hellre vill ha det.

Lyssnade på låtarna nyss, inget direkt upphetsande fast jag ser fram emot parodin på Zlatanreklamen som tydligen ska vara med ikväll OCH Johan Glans, en favorit.

Nej, fasen nu måste jag sätta fart! Bädda, lunch och sen till Willys. Känner mig fortfarande helt slut efter stafetten.
Hej på en stund!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar