24 mars 2014

All in eller inte!



Måndag igen, jag gillar måndagar.  Ska vila mig i form inför två nätters arbete. Lite handling och en powerwalk är tänk att hinna med också.

I går var vi på Winner Garden i Bålsta och dinerade. Blev förvånad av Rudolfs val av mat och dryck, han valde förstås den sedvanliga Pekingsoppan. Men sen...... Stekta blandade grönsaker?!
 Just dessa grönsaker oroar mig....vad hände med Biff i tomat som han alltid äter. Sen drack han kranvatten till?! Har aldrig tidigare hänt! Han förklarade saken att han äter så mycket kött så det räckte med bara grönsaker...fantastiskt!

Blev smått chockad när den lilla servitrisen som knappt kan svenska sa att köpet medges ej till mig när jag betalade, VA?


 Förbannat dyra grönsaker och vatten! Klantarslet till servitris hade lyckats när hon knappade in summan 3232:-, skulle vara 323:-. En väsentlig skillnad! Och JA, jag skulle naturligtvis kollat beloppet INNAN jag knappade in min kod + OK.
Ordet ursäkta eller förlåt fanns inte heller i hennes vokabulär.  

Dags att sätta fart, hoppa i träningskläderna och ut på språng!

Heippa!






2 kommentarer:

  1. Hm. Andra gången på kort tid som jag sett att någon fått en jättenota från det stället…. Här gäller det visst att se upp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det sant? Bäst att vara på sin vakt nästa gång då

      Radera