26 mars 2014

InteMycketMenAlltidNåt



Hoho, här har ni lilla mig! Har varit osynlig idag detta beroende på att jag sovit väldigt länge och sen kom Lill-Fisen på besök. Och med han i hasorna blir det ingen datatid. Idag har vi tränat med klickern.
Tre övningar blev det; Leende kopplet, stanna/stoppövning och handtaget. Han fixade allt, plättlätt och fick belöningsgodis varje gång vid mitt knä. Det är superviktigt att alltid belöna vid knät, konsekvent!

Vidare så har det inte hänt så mycket som är värt att orda om. Vi har fått nya schemat och jag är nöjd förutom en singelnatt som förstör min långledighet. Men jag har såklart hittat en lösning på det, hoppas chefen tycker den är bra och ändrar till min fördel. I sådana fall blir jag ledig 9 nätter som jag verkligen föredrar och behöver för återhämtning och navelpill.

Vi har hunnit med FaceTime med Erika också Carlos och jag. Han är så himla söt, tittar, lyssnar och lägger huvudet på sned. Klart han undrar vad moster gör därinne i den där manicken.

Ja, det var väl dagens enda och trista lilla update från mig. Nu ska jag titta på Sveriges Mästerkock, dricka kaffe och äta banan. Kan bli en och annan apelsin också....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar