14 mars 2014

Fantastiska BSB is back!



Vilken glädje, vilken stämning och ack så bra farbröderna i Backstreet Boys fortfarande är.
Dom firar i år 20-årsjubileum, snart 21 år. Lille Nick var bara en liten palt på 13 år när dom drog i gång. Kevin var pappan i sällskapet med sina 21 år. Herregud! I år fyller Kevin 43! medans Nick är 34 år...

Ingen fullsatt arena, måste kännas lite trist för dom som förut när det begav sig sålde ut Globen flera kvällar i rad. Medelåldern på publiken var intressant, inga skrikande 15-åringar utan mer sansade
30-plussare och deras mammor. Alla uppväxta med BSB. Vi mammor kan nog texterna lika bra som våra döttrar, har ju liksom lyssnat på dom ett antal år i under 90- och början av 2000-talet.
ALLA kunde texterna och sjöng med. På stående parketten var det dans, många dansade och ALLA var glada och hade kul. Har aldrig vart på en konsert med så mycket glädje, det var så jäkla roligt!
Vi hade behagliga sittplatser en bit från scenen fast både såg och hörde bra ändå.


 Det delades ut upptryckta lappar i den näst intill obefintliga kön in på Hovet. Dessa skulle det viftas med under låten "As long as you love me"...effektfullt som attan.
Kan erkänna att jag helt ärligt och utan att skämmas snott/lånat denna bild från Elinas blogg




 Vi laddade med italienskt innan på Il Conte som låg fem meter från Hovet. Och ja ni ser rätt, det blev ett glas vitt till min gudomliga scampipasta.  Bilden till höger är en öronproppsförsäljare i toppluva.
Öronproppar är för amatörer och sömntutor.






















Tomma träbänkar bakom oss som senare fylldes på en smula. Lite bättre med förväntansfulla fans till höger om oss.






















Smygbild på mina framförvarande tre japaner eller var det tjoneser?! Dom stod upp och dansade under hela konserten! Kunde varenda ord i alla texter utom dom nyskrivna, jorå dom har nyskrivet material också..jättebra allihop.Ska göra en ny playlist på Spotify idag...märkt Backstreet Boys.
Grynig bild på mig när jag hälsar pojkarna Välkomna hem...hem?


Biljetterna i en liten app så slipper man tappa bort en lapp! Framtiden är här, fast tänk om man får batteritorsk då skulle man varit glad åt lappen.
Emilie hade full koll och Elina är ivrig....släpp in oss! NU!

Två timmar höll konserten på efter det bjöd AJ in till efterfest på sektion A6 där Nick skulle vara DJ och AJ kanske möjligtvis dra ner byxorna...? Vi avböjde inviten och åkte hem i trängseln i stället.

Kul kväll, mycket glädje och kärlek, underbar musik och förbaskat trevligt sällskap!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar