9 mars 2014

Melodifestivalen 2014



Då kör vi! Blogginlägget ni väntar på, jag och mina galna schlagervänner var ju på plats i år IGEN på Friends Arena. Och herrejävlar vilka platser, vi avancerar, blir bättre och bättre platser varje år. Frågan är hur nästa års platser blir, säkert är vi PÅ scenen då!

Tog 159 bilder med kameran och 87 med Iphonen och trist att säga men inte blev det speciellt bra bilder.
Det är mycket starkt ljus därframme på scen som bländar oss, pyroteknik, ballongviftande människor, barn med plakat större än dom själva, personal som far fram och tillbaka hela tiden, och sen artister på scen som knappast står still en sekund OM man inte heter Ellen förstås, då står man väldigt still.

Även i år satt vi precis där ALLA stora kameror for förbi, jättekameror och lite mindre kameror som bars av springande svettiga pojkar fram och tillbaka...hela tiden framför oss. 
Ibland kunde vi inte stå upp för jättekrankameran cirklade precis ovanför.
Slänger in alla bilder hullerombuller så får ni titta bäst ni vill. Det funkar att klicka dom större, tror jag.
Kan i alla fall avsluta med att vi såklart hade en helt underbar kväll med god middag, gott vin, trevlig taxiresa, mycket kändisspot, bra underhållning och jaaa, jag tyckte faktiskt att rätt låt vann. Sanna eller Alcazar hade jag som favorit.
Tydligen syntes vi i tv också.....hualigen!
Emilie och Jasmine tittade på svtplay i går när vi kom hem och jag fick ett sms från Emilie:
"Du dansade just i rutan" åh, herregud måste kolla snarast.
Aja, det bjuder jag på. Och till sist, har ni aldrig besökt Restaurang Maestro på Ringvägen 82 i Stockholm så gör det! Godare mat finns inte! Längtar redan tills nästa gång jag får dinera på Maestro.Och längtar såklart också tills nästa års Melodifestival.

















































Ber verkligen om ursäkt för taskig bildhantering men jag orkar inte flytta bilderna och fixa. Datorn och jag samarbetar inte idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar