30 mars 2014

SPÖK idag!



Idag ska jag på utflykt till stora staden. Fick ett sånt där förbaskat trevligt mail i fredags från Mia på Blixten om att det fanns fyra fribiljetter till mig till matinéföreställningen av Spök på Cirkus.
Spök! Med Måns Zelmerlöw! Fina Mums-Mums! Halledudandemej! Måste ses! Har alltid velat sett den! Älskar musikal! Vilken tajmning! Tack Mia! Söndagen är räddad!

Så jag tar med mig valda delar av släkten som behöver muntras upp lite eftersom Rudolf bangande....
Ska bli så kul, vi var faktiskt och såg urpremiären av just Spök -81 med en annan godbit i huvudrollen som spöke, nämligen Björn Skifs. Minns att den var mycket bra och jag tror inte denna uppsättning är sämre.


I går var det tydligen Earth Our, något som gick oss helt förbi här i Pettssonska. Å, andra sidan har vi knappt några lampor och vi trevar i ett ständigt mörker utan att det för den sakens skull är just denna speciella timme.
Var ut med soporna mitt i jippot och tittade mig runt bland grannvillorna och det lyste i varenda en utom då förstås på 32:an, men dom har ju kört Earth Our i snart tre veckor...när dom varit på bortresta  semester.

Dags att vimma till sig och sen i väg till pendeltåget. Återkommer i kväll, ha´re så bra nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar