4 mars 2014



Hejsan hoppsan!
Tänkte visa lite bilder hur jag haft det idag, denna tisdag den 4 mars. Det har varit en lugn och stilla dag med en underbar utetemperatur på hela 6 grader!
Känns som att våren är på god väg och jag gillart, vem gör inte det förresten?

Åkte mot Outlet vid kvart över draghålet. Var ju på byxjakt men hittade inga som gav mig whaoookänslan. Avvaktar och går ner några kilon till istället.
Hände något märkligt när jag skulle parkera just på Outlet..vår gamla bil kom och parkerade mitt emot mig! Fattar ni vad skumt? Hur stor är chansen? Jag fick nästan en tår i ögat att se min gamla fina bil som på så tråkiga grunder lämnade oss hastigt och delvis lustigt. Ja, eller lustigt? Det var det definitivt inte utan mer åt det kriminella hållet.





















Tyckte väl ändå dom kunde tvätta bilen! Avställd var den också men det verkar inte spela någon roll.





















Handlade lite thaimat med mig till Emilie och vi lunchade på hennes jobb. Carlos blev jätteglad när han satt i fönstret och spanade ut och helt plötsligt kommer mormor gående.


Efter att det brunnit klart i min mun, thaimaten var het, så åkte CG och jag hemåt. Han gillar att sitta i baksätet med bilbälte och den inköpta skyddsklädseln hjälper till så att inte dreglet hamnar på originalklädseln...det skulle inte morfar Rudolf gilla.


En av mig planerad lååååång skön skogspromenad bidde en kortare variant. Han var inte alls på promenadhumör trots att vädret var underbart! Undrar om han bara drabbats av latmasken eller om just rasen Fralla är av den icke-promenad-glade-typen.


Ja, det var väl min dag. Nu ska jag hänga i soffan och titta på tv som jag alltid gör på kvällarna. 
I morgon kommer en annan liten hund på besök, nämligen Basse som för säkerhetsskull tar med sig sin mamma Catta. 
Det blir kul!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar