25 mars 2014

AntiVåfflaAllergiskStarbucks



Hej lite snabbt!
Blev sisådär med sömnen idag, såklart självförvållat. Bytte ut sängen mot en fransos istället.
En för dagen lite trött fransos som inte var på promenadhumör alls. Tror inte han gillade blåsten.
Men två lite lagom långa svängar blev det, Vi tränade med klickern och han tokgillade den torkade blodpuddingen. Han såg så rolig ut när han smaskade i sig bitarna med öppen mun och lycklig blick, mormors finaste!

Sista natten inatt sen välförtjänt långledighet, härligt!
I morse kladdade jag som vanligt på avdelningens whiteboard, skrev en liten hälsning till mina rara kollegor, eller snarare en uppmaning så här på Våffeldagen.
 Och såklart serverades det våfflor idag till våra boende. Här hemma i Pettssonska blev det istället köttfärssås och makaroner. Rudolf gillar inte våfflor, han tycker inte det är någon riktig mat, säger han.
Nu är Juramaskinen laddad med Starbucksbönor! Så himla gott och jag drömmer mig tillbaka till en grön parkbänk i Central Park med en latte tall i min högerhand och en jätteamerikanskcookie i den vänstra. Längtar tills jag får åka till New York igen, kommer dröja är jag rädd för.

Måste åka lite tidigare och hinna kvista in på Ica för att köpa allergidroppar. Jag är allergisk och jätteirriterad i ögonen...bara på jobbet! Blev orolig i natt och tänkte...inte nu igen! Tror det är något med ventilationen, den fungerar inte alls som den ska, är tokvarmt och luften står stilla. Konstigt med tanke på att stället är nybyggt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar