12 mars 2014

FödelsedagkalasSockerchock

I går var vi och mormorsaraandreasmickeantonellajorgepaolastephanieevelynyvonneochjulia på födelsedagsfirande på Norrboda.
Mysfaktorn var i topp likaså värmen och ljudvolymen. Blir såklart så när femton personer och två halvgalna hundar umgås på relativt liten yta. Men finns det hjärterum som finns det garanterat stjärterum. Vi hade jättetrevligt som alltid när vi besöker dessa godbitar.....på tal om godbitar.
Emilie hade inte direkt sparat på krutet när hon hade bakat.  Ingen risk att blodsockret förflyttade sig till fotknölarna efter den där sittningen. Shit Maj-Britt vad gott allt var!


Dumlehistoria till vänster och Nutellabullar till höger


Biskvier! Citron och mjölkchoklad/dajm....suck!


Dajmcheesecake med en glasyr av kondeserad mjölk, toffeesås...MEN FATTAR NI  hur god den var?
Två bitar slank ner och jag utbrast exalterat att fick jag välja bara en sak jag skulle äta innan jag avrättas så blir det den här cheesecaken. Nu får vi hoppas att jag slipper avrättas men om så vore så vet ni min önskan, min sista måltid, gärna med en sån där latte till.
 

Trebiljoner kalorier på en och samma bild
 
 



Till sist tre dåliga bilder på Carlos och hans kusin Ninjo. Ninjo är nån chihuahuahistoria på två kilo.  Dom höll i gång hela tiden, han hängde och slängde i Carlos fylliga överläppar, öron och överallt. 
CG blev trött men kom förstås inte till någon som helst ro. 
Är ju så kul att leka med en lite "ettrig" helgalen hund som väger som en fjäder.

Vid 20.00 packade jag in mamma, Rudolf och mig själv i bilen och åkte hemåt för att lämpa av dom och jag fortsatte till jobbet. 

Nu är jag ledig tills på söndag, känns bra. Känner mig sliten och trött!


1 kommentar:

  1. Det där kallar jag kalas! Helt i min smak! :)
    Grattis Emelie, lite så här i efterskott :)

    SvaraRadera