16 mars 2014

SlutslappatEwa



Så lider då solokvisthelgen mot sist slut och det är dags att kamma till sig igen och återgå till vardagen.
Har haft en skön dag som började med att jag till slut på morgonkvisten fick sova ostört efter en natt med en lite för sällskaplig kisse. Tror han väckte mig minst tio gånger...puh. Men jag är en sån djurvän och älskar min lilla katt mer än någon annan så jag skulle aldrig någonsin bli irriterad eller arg på honom.
Bara gilla läget, det är ju ändå jag som skämt bort honom från början.
Tog mig ut på en powerwalk i hopp om att ligga i fas i utmaningen, måste alltså gå minst 5 km om dagen för att uppnå dessa orimliga 20 mil på fem veckor.
Igår blev det bara två men idag gick jag nästan åtta km i motvind och en del värmande sol.


Tiden är inget att skryta över men det är liksom inte den som räknas. Huvudsaken är att man rör på fläsket.
Har således på fyra dagar sen utmaningen startade gått exakt 2 mil, hurra!
Få se hur det blir i veckan, jag gör så gott jag kan och det är ingen tävling med fina priser. Hade det varit det, då jäklar! Skoja!

Efter dusch, sen frukost och plock här hemma kröp jag upp i soffan under mysfilten och tittade på Torka aldrig tårar utan handskar, 3 timmar lång och helt fantastisk.
Tänk hur aidssjuka blev behandlade på 80-talet, fruktansvärt!  Jag blev både lessen och halvt illamående så jag var tvungen att lägga mig efter filmens slut för att sova en stund. Gick inget bra, många tankar snurrade i huvudet på alla olika sjukdomar och elände som just nu härjar runt mina vänner, nära, kära och alla andra drabbade. Tänker på er!

Jobb i natt alltså, hoppas det blir en behaglig tillställning. Blir i alla fall många liksom och total avsaknad av d. Det är en sak som är säker!
(Det där fattade inga!?)

Undrar när Parisresenären återkommer till hemmet?
Har inte hört ett smack från honom, han är inte riktigt den killen som är ödslar tid och lägger energi på att höra av sig. Gör inget, jag är van och vet att han dyker upp tids nog.
Tror dom har haft en härlig helg i Paris, såg på vädret att det var 19 grader där...underbart! Men det var ju det där med Zlatan.....vilken miss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar