17 mars 2014

Känsliga läsare varnas!



Det är inte det enklaste att byta glödlampor på bilar, fråga Rudolf med händer stora som dasslock och armar långa som schimpanser. Det tog en stund och jag hörde att han muttrade och sa några väl valda ord som skulle passa in under kategorin "svärord".  Mörkt var det också så senaste Claes Olssonklippet, ficklampan för 499:- kom väl till pass.


 VARNING! 
Känsliga läsare varnas!


  Det finns en anledning till att jag inte använt mössa sen  -72. 
Herregud vad jag INTE klär i detta plagg. Denna bild är 100 % oretuscherad och dessutom inte det minsta photoshoppad, fast det skulle behövas! Har dessutom ingen antiwrinklecream eller ett uns mascara, detta är alltså den bistra sanningen. Så här ser jag ut när jag ska bege mig ut på en pw i kylan iklädd Rolfs Vasaloppsmössa med klämmig boll.
Hoho?! Är ni kvar? Eller svimmade ni av av chocken?


I kväll blev det en femkilometersslinga. Har nu på fem dagar travat på bra och fått i hop 25 km. Ligger i fas i min vandring mot Ockelbo. Det bästa med allt är att ryggen inte gjorde sig påmind.

Nu lite te och riskakor. Skulle kunna äta en hel antilop om jag vore hungrig. Samlar ju på mig en hel hög aktivitetspropoints när jag är så fasligt aktiv.


1 kommentar:

  1. Hälsa Rudolf att han får vara glad att Emilie inte har en Renault Clio sport, för då måste man ju riva ner hela grillen för att byta lampor! Alltid finns det något att vara glad över!

    SvaraRadera