29 mars 2014

LördagVa?



Vår i luften! Idag tillbringar jag dagen helst utomhus i solen. Snart kommer Carlos och tanken är att vi ska gå en lite längre promenad än till grannens häck för att lyfta på högerbenet.
Få se om fransosen har samma tanke. Emilie och Jogge ska ut på en butiksrunda så då får CG hänga med mormor.

I går var ju Rudolf på date med sina gamla avpolliterade brandmannakompisar, trodde han skulle vara borta länge men redan 21.12 stod han i farstun med toppluvan på skallen.
Inga sena kvällar längre för dessa farbröder. Han somnade sedan strax efter rumpan hamnat i soffan, trött kille. Men så jobbar han hårt också, stackarn.
 Dom hade i alla fall haft en trevlig träff fast smörgåstårtan var något i torraste laget.

I kväll blir det grillning. Kylen är laddad med allehanda grillvänliga proteiner och Emilie är nog den som är lyckligast. Hon älskar att grilla! Och visst jag är benägen att hålla med, det är gott med grillat. I år ska vi försöka grilla lite mera firre istället för allt kött som annars Vi har enhälligt bestämt att vi ska ska testa musikfisk, guldfisk, lutfisk, plattfisk, tjockfisk...skoja! Men musik...tonfisk ska vi i alla fall prova. Det är säkert vrålgott!

Och där kom maken hem från sin lilla shoppingrunda. Han har två paket Stockholmare (favoritkorven!), en Bag-in-Box, Morbergs röda och två gröna påsar från Systemet i händerna.
Hans helg verkar räddad!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar