6 mars 2014

FuskCGJobbIgen

Direkt efter att jag stämplat ut från jobbet i morse så åkte jag till Norrboda för att ta hand om den här lilla pajsaren ett par timmar.
Vi gick en tidig skogspromenad där Carlos visade vägen, jag tänkte att jaha nu går vi väl vilse men icke.
Hemma igen så gjorde jag frukost till mig medans tröttmössan la sig för att sova. Han är ganska morgontrött den där rara killen.
Jag la mig förstås med på soffan och jag tror jag fick sova i alla fall 45 minuter innan jag blev abrupt väckt av en puss på kinden av den något blötare slaget. Gullefis!

Carlos har hittat sin nya favoritplats! Här håller han koll på grannar, koltrastar, byggjobbare och andra dönickar.


Idag inget undantag, tror han tillbringade nästan hela sin vakna tid och att räkna in grannarna..

 



Sen fick han lite vårkänslor och tog sig en tur på  balkongen. Men ska ni verkligen ha utemöblerna upp och ner undrar han?

När Emilie kom hem vid 11.00 så åkte en mycket trött mormor hem. Fast såklart hade jag svårt att somna då efter 27 timmars vakenhet. Somnade till slut...
Känner mig lite mosig nu fast det funkar någon enstaka gång att fuska så här. 
Snart i väg till jobbet igen. I natt ska jag ha en intro så det gäller att vara skärp i skallen så man inte missar att informera om något viktigt.

I morgonbitti väljer jag att åka till Arlanda och hämta upp Floridaresenärerna innan jag åker hem. Dom landar vid 7.30 om allt går som det ska. Just nu sitter dom på Orlandos flygplats och längtar hem......skoja!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar