28 mars 2014

FräsigFredag

Haft en hyfsat bra dag med lite lätta irritationsmoment en stund där på eftermiddagen. Trist men så har det varit dom flesta fredagar. Bara att ruska av sig och gå vidare.


 Gustav och jag tog selfies i motljus, han har varit så himla gosig idag OCH lekfull. Vi har kastat råttan på gräsmattan och kissen skuttade och var glad! Tror han är mycket nöjd med det varma vårvädret han också.


 Ser inte så himla gott ut men det är det. Gjorde en favorit i repris, pad thai! Missbedömde lite och helt plötsligt har jag pad thai för en hel armé.  Åt en ensammiddag då Rudolf är på galej.
Ja, eller galej och galej han är på Brandstationen och har myskväll med likasinnade innehållandes bastubad, smörgåstårteätning, ölhävning och bildbandsvisning från förr med KKK..inte att förväxlas med dårarna i stjärngossekläder och töntig strut i USA. Den här KKK är Kockbacka Kamrat Klubb, alltså klubben för gamla avdankade, pensionerade brandmän i Attunda. Rudolf har om ni inte visste det arbetat som brandman i många herrans år, typ 25 år minst!


Ensam i soffan med en bukett frasiga tulpaner, tänt ljus och ett glas vitt.
Funkar utmärkt, har Gustav i knät också och snart kommer ju den dansanta Patrik Sjöberg på TV. 
Får inte missas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar