15 mars 2014

SundhageSelfiePiaLördag



Godmorgon på er!
Gräsänklingslivet rullar på, trevligt värre! Idag var det vitt på marken när jag släppte ut Gustav vid 5.00, kul!  Regnar bort snart får jag hoppas.
Var riktigt trött i går kväll, så trött att jag slumrade till en stund där mitt i Let´s Dance. Men sen så blev jag klarvaken och kom inte i säng förrän vid 1.00.
Pratade med Erika på Åland, hon hade haft en bra dag på Ålands Radion, första dagen på sportredaktionen och hon fick äran att göra en intevju med allas vår härliga Pia Sundhage.
Det hade gått bra och jag har för mig hon sa att den kommer sändas på tisdag, måste ratta in datorn och lyssna i efterhand sedan.
Hon frågade också om dom kunde ta en selfie och Pia svarade "Klart vi ska!"


Idag ska mormors lilla Carlos komma en stund och hälsa på. Emilie och Jogge ska ut på någon shoppingrunda.
Senare på eftermiddagen ska jag åka till en annan gräsänkling och mysa lite. Pia är nämligen också solokvist så vi slår våra ensamma stackars påsar i hop och äter en tidig middag tillsammans.
Vi håller hos hemma hos Pia eftersom hon vill vara hemma och ha koll på lilla Flisan som har magen full med valpar. Beräknad nedkomst typ när som helst...inom en vecka i alla fall.


Här är Flisan när hon hälsade på Carlos och mig i somras.
CG var bara 6 månader....lilla fisen!

Resten av lördagen ska jag och Gustav mysa här hemma. Tror att jag ska försöka mig på att få igång dvd-apparaten och titta på någon film. Inget vanligt förekommande för mig, filmtitting. Men jag gör ett försök! "Torka aldrig tårar utan handskar" ligger fortfarande inplastad och väntar. Har iofs sig sett tv-serien men den är så värd att se igen. Kan man pausa när man måste fräsa näsan och torka tårar också, praktiskt!




1 kommentar: