21 augusti 2012

Blackan, Bikers och byfånar



Vaken redan!? Lite tidigt kanske men så är det när sällskapsblåsan inte rymmer mer en någon ynka deciliter.
Kunde inte somna om men det gör inget. Känner mig vaken, pigg och har en del att stå i.
Ska som ni vet ska jag ut på en liten roadtrip i morgon med Erika. Min finaste ska installeras i sitt nya hem 4 timmars bilresa bort.
Så nu håller hon på att packa för fullt hemma i Blackeberg, det viktigaste som ska med.
Typ allt som man behöver förutom möbler, det finns redan.
Jag kom på att jag borde också packa lite, jag kommer inte hem förräns på fredagkväll.
Kanske i alla fall behöver något ombyte?
Jag kommer bo på Bikers Bed & Breakfast i Tråvad, 295:-/natt om man inte kommer på MC då var det en femtilapp billigare.
Kanske ännu dyrare om man kommer i en Renault? Frukost ingår. Jag är långt ifrån knusslig när det gäller boende. Är nöjd bara det finns en säng, gärna renbäddad. Behövs inte massa annat, ska bara sova. Fast det skulle ju vara trevligt om det låg små chokladbitar på kudden och det stod en flaska champagne på rummet när jag anländer.


Bilresan kommer gå genom svensk fin natur, kohagar, hästhagar och sen säkert dom obligatoriska överkörda grävlingarna längs vägen.

Det ska såklart bli jättekul och framförallt spännande. Undrar vad jag ska roa mig med torsdag och fredag då Erika går i skolan. Kanske finns något torg eller parkbänk där jag kan sälla mig till dom lokala byfånarna.
Tar förstås datorn och mobila bredbandet med mig, annars blir det abstinens av arten svår hos undertecknad.

Plockade fram en liten resväska ur vårat enorma resväskeförråd. Gustav tog plats direkt. Han har nu sovit där i en timme, var in för lite mat sen la han sig tillrätta i väskan igen.
Lilla Plutten....



 Han är speciell den här kissen.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar