23 augusti 2014

ÄrSolängensSpökenSnälla?



Landat i soffan efter en skön långsovning. Hunnit dricka två koppar kaffe, duschat, plockat två fästningar på Gustav och småpratat med La Familia. Hade en behaglig natt på jobbet men var förstås trött som en överkörd grävling när jag åkte hem.

Trodde det skulle bli en natt full av oförklarliga halvläskiga händelser eftersom nu även dag/kvällspersonalen varit med om en del mycket märkliga händelser igår innan vi kom och avlöste dom.
Tycker faktiskt dessa händelser inte är så särskilt "roliga" och jag känner mig helt ärlig lite obekväm. Men som sagt nu kör jag andra regler, mot min princip, jag tänder upp hela avdelningen till max. Känns lite bättre när det är ljust, men ögonen mår inte bra av detta starka sken men lite rinnande svidande ögon får jag stå ut med.


Två nätter kvar sen är jag ledig i sex nätter, kallar det inte långledigt eftersom jag hade önskat att jag fick behålla min tidigare riktigt långa ledighet på nio nätter. Sex nätter är alldeles för kort för att ställa om, njuta, komma i kapp och vila upp sig. I alla fall när man kommit upp i min ålder.

Snart blir jag matad med föda. Rudolf står i köket och fixar. Anar räkor, anar rostade grönsaker, anar grillat....blir säkert gott.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar