29 augusti 2014

HärligMalmöSurprise



Ytterligare en dag med fart och fläkt! Erkänner att jag är lite lätt trött nu, varit igång sedan 6.30. Tidigt för att vara utav mig.

Anledningen till mitt tidiga uppstigande var att jag hade ett ärende till Arlanda. Ett hemligt uppdrag som bara ett fåtal visste om. Vi har lurat Emilie...IGEN!  Jag ringde i förra veckan till bästa vännen Emeli som bor i Malmö och undrade om hon inte ville komma och hälsa på. Överraska!
Klart hon ville och en kvart senare hade hon bokat flyg och jag blev jätteglad! Nu gällde det bara att inte klanta till sig, försäga sig, avslöja. Inte ens Jogge fick veta.


 Innan vi åkte hem så var vi in en sväng på Wenngarn, gick en snabb rundtur på Slottet och tittatde och härmade vissa alster av konstutställningen som ingen jäkel begriper sig på.

Eftermiddagen blev lyckad, det blev ett kärt återseende av vännerna som hållit i hop i vått och torrt under åren dom utbildade sig till fastighetsmäklare vid Malmö högskola.
Dessvärre var vi ju mer eller mindre tvingade att avslöja själva huvudsyftet av Emelis otippade "spontana" besök. Vi håller som bäst på att ordna en s.k babyshower för den blivande modern på söndag.
Ska förstås helst vara hemlig men ibland funkar inte det och Emilie hade anat i alla fall då hon läst något om "shower" på en annan väns synliga almanacka.

Vi har såklart firat Erika också med paket, tårta, bullar, chokladbollar, kolakakor och morotskaka. Vädret visade sig från sin bästa sida och vi kunde sitta ute och fika. Kanske sommarens sista utefika?
Trevligt hade vi det och alla hoppas jag blev nöjda och mätta.  Blev inte ett endaste kort från födelsedagsfirandet eftersom inte en jäkel ville vara med på bild i bloggen.
Det är smällar man får ta....


 Min lilla favorit som följer mig vart jag än går. Det här påminner om småbarnstiden då man inte ens kunde gå på toaletten själv. Carlos väntar och väntar....har du stånkat klart snart mormor?

Ska strax hoppa i säng, i morgon ska jag handla med mamma. Hon blev lite bortglömd idag och jag måste återgälda eländet.

Godnatt mina vänner!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar