30 augusti 2014

InteMycketAlls



Så var man på plats i favoritschäslongen igen. Har haft en mycket bra dag idag med. Allting är avbockat på to-do-listan  och det känns bra.
Efter Willyshandlingen så tog jag mamma med mig till Kungsängen för att visa henne Emilie och Jogges nya lägenhet. Hon var glad, tyckte det var så fint och tog sig faktiskt för egen maskin ner för trappan för att gå en inspektionsrunda även på nedervåningen. Sakta men säkert på ostadiga ben.
Bambi/Pensionär på hal is/trapp...typ om man vill skoja till det hela.
Vi fikade och åt överbliven förbaskat god tårta mitt i lunchtid, tårta till lunch? Funkar också. Tårta funkar alltid!
Dom har jobbat på bra i lägenheten, tror det mesta av alla kläder är upplockade i walk in closeten, internet funkar, köket är klart och det stora uteförrådet börjar fyllas. Den skånska tornadon Emeli sliter hårt och hjälper sin minst sagt höggravida vän. Flytta i vecka 39? Det vill hon inte göra igen, säger hon.  Tänk vad lägligt det var att bjuda upp henne till en babyshower som "råkade" infalla samtidigt med flytten. Jag är så smart!

På trappfronten intet nytt, Carlos vägrar gå i trappan. Idag försökte pappa Jogge locka med köttfärs på trappstegen...funkade inte det heller. Lilla killen, han tycker den är så läskig den där trappan.

Annars så har jag väl mest bakat, donat, fixat, trixat och grejat lite hela dagen. Emilie, Carlos och Emeli kom på middag. Rolf grillade till sig själv medans vi åt en vegetarisk supergod pasta.

I morgon ska Rudolf jobba. Wenngarn har avslutning på sin Wenngranssommar som pågått sedan öppningen 1 juni.  Tänk att ca 50000 personer besökt stället under dessa tre månader, succé med andra ord. Fast det visste jag redan att det skulle bli!

http://wenngarnssommar.se/activity/hejda-wenngarnssommaren-hej-hosten-pa-wenngarn/

Eftersom vi ska ha babyshower här hemma i morgon så blir det inget helikopteråkande för mig över Wenngarn i morgon. Skoja! Men kanske jag hade vågat mig på en segwaytur som också erbjuds.
Vis av erfarenhet.....ska jag nog inte röra på fötterna mer än nödvändigt eftersom jag har så förbaskat lätt för att snubbla, vricka och bryta fötterna.

Värst vilket trist inlägg det här blev då. Lovar roligare i morgon eller kanske inte. Tror inte jag hinner, jobbar i morgonnatt. Men på måndag...då blir det bildbomb från bebisduschen.
 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar