17 augusti 2014

KaratefyllaOchSelfieöverkonsumtion



Galet rolig kväll vi hade i går! Vädret visade sig vara väldigt omväxlande, först så var det strålande sol och vi sa på skoj att vi borde smörjt in våra vackra fejs med solskyddskräm. Så hett var det. Sen helt plötsligt så hopade sig mörka moln på himlen och det började regna, inte måttligt heller.
Det fullkomligt öste ner och trots att jag hade både regnponcho och tog skydd med Jessica under hennes parasoll så blev det väldigt blött.

Showen fick avbrytas ca 30 minuter medans säkerheten kollades och vattnet skyfflades av scen och catwalk. Ja, jäklar vad det regnade, så himla trist! I ca en timme regnade det och vi var väldigt glada när det äntligen slutade.

Årets Diggiloo var den bästa på länge. Lena PH och Per Andersson var klart bäst, så bra! Dom två som programledare för melodifestivalen nästa år vore väl toppen? Kommer bli en skrattfest utan dess like.

Såg en del kändisar också fast inga av direkt större intresse,  E-Type, Steffo, Agneta Sjödin, Lasse Holm och Kicken.
Trots att vinet blev blaskigt av regnvattnet så blev jag onykter. Att jag sedan på väg till bilen blev attackerad av ett gäng ojämna kullerstenar och drattade på arslet gör inte saken roligare.
Nu är min högra fot "bruten", samma skada som min studsmatteskada som precis har läkt efter tre jävla månader!
Höger fotknöl är svullen till minst tredubbla storleken, jag kan knappt gå på den och det gör förbannat ont.
Så här ligger jag nu omlindad,  med foten i högläge och tycker livet är orättvist. Ska den här foten ta tre månader på sig att läka också. Kul, jag som skulle återuppta powerwalkandet just i morgon hade jag bestämt nu när vänster foten känns bättre.

När man som vi har gräsplatser så är det en bit fram till scenen. Detta gör att det inte blev några bra  bilder på artisterna, är för långt ifrån för min Iphone. Så det blev i stället en del selfies. Selfie i sol,  selfie i regn, selfie på tvären, selfie på bredden, selfie med alla, selfie med några m.m.

Äsch, jag slänger väl in bilderna ändå även fast dom är halvtaffliga....


 Kraschad landgång. Dagens chaufför körde lite hetsigt så kylväskan tippade.






















Jessica breder vant ut vårat läger, här gäller det att roffa åt sig så mycket gräsyta som möjligt så man inte får några stela dösillar alldeles inpå en. Sånt gillas icke!


 Vad skådar mitt norra öga? Är det inte E-Type som kommer glidande?
Anna och Lotta kändisspanar så diskret som bara dom kan....


Parkettplatserna börjar fyllas på så sakteliga


 Solselfie


 Regnselfie


 

Glatt gäng!





 Solselfie igen


 Regnselfie igen


Summa summaro så hade vi det som alltid förbaskat trevligt. Kul att Diggiloorookiesarna Anna och Lotta gjorde oss sällskap, bara dom inte blev avskräckta av våran framfart. Kvällen var perfekt förutom regnet och dom förbannade lite lätt agressiva kullerstenarna.

Tror jag måste vila lite nu, det tar på krafterna att dela en Tre Aporbox på två när man är 54 år. Märk väl ...jag har varken huvudvärk eller dubbelseende.  (Det skulle jag garanterat haft om inte vinet bara var 8,5%)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar