20 augusti 2014

SnarkZebrorMarängSvammel



Lite vaken nu då efter konstant snarkande i ett par timmar. Nattens jobb gick geschwint, tror aldrig jag haft så lugnt på röjavdelningen som dessa två nätter.
Det var allt annat än röj, utan istället bara väldigt trötta sovande, trygga små raringar. Precis som det ska vara. Kanske skulle behöva ändra min benämning på avdelningen? Passar dåligt med röjavdelningen. Snarkavdelningen?

Kan jag ha en del i anledningen till detta? Jag är lugn, överjobbar inte, smyger, tänder inte upp, smäller inte i några dörrar, pratar tyst och minimalt med dom. I stället som för vissa...tänder upp,  pratar högt, mycket och upprepande, far runt, går på tillsyner varannan timme. Klart det blir oro då om man så ofta under natten vaknar till av att det står någon och glor på en i sängen och kanske till och med lyfter på täcket för att kontrollera eventuella läckage från inkontinensskyddet...GALET och skulle bestraffas med dödsstraff...typ.

Sen självklart så beror det på hur kvällen varit. Dessa två nätter har absolut toppskiktet, dom bästa av kvällspersonalen arbetat och banat räkmacka för mig och såklart så behålls lugnet då, när det varit så hela kvällen.
Jag vet efter 30 års yrkeserfarenhet att det passar mina dementa boende bäst, dom behöver lugnet och tryggheten!
Och med detta vill jag naturligtvis inte påskina att jag vore bättre än någon annan...jag jobbar så här.

Sluttjatat om detta och över till något annat, nämligen impulshandlande på webben. Tänk vad lätt det är och tänk vad kul det är och tänk vad fort det går och tänk vad fina bebiskläder det finns.
Det här är mitt senaste inköp till mormors Mini-Maräng.

 Zebrakläder i storlek 56
 Här vill jag vara uppmärksam på att jag faktiskt inte bara köper kläder i rosa...hoppas den blivande fadern läser detta..hahahaha! En liten mjuk mysig beige katthistoria som jag hoppas hon gillar.
Råkade bli ett gäng bodys (bodysar, bodies?) också som inte kom med på bild.

Förresten så har jag hittills inte alls handlat mycket. Kommer go bananas med besked när bebisen gjort entré...var så säker!

Just ja! I natt var det inte någon övernaturlig, oförklarlig aktivitet alls på jobbet..Allt var så lugnt även på den fronten, skönt.








1 kommentar:

  1. Du vet vad du pratar om det vet jag Ewa, synd bara att inte alla tänker lika som dig.

    SvaraRadera