1 augusti 2014

WenngarnIdagIgenLoveIt



Fredag igen och dagarna bara springer iväg. Gör inte så mycket, börjar faktiskt längta lite efter mitt jobb och alla främst då alla mina arbetskompisar jag har förärats med där.
(Ja, jag är kanske något vrickad i alla fall, längta till jobbet?!) Men än så länge har jag 11 nätter kvar att kalla mig semesterfirare.

Idag har jag handlat med mamma, som alla andra fredagar.  Just orden "pigg" och "duktig" är nog det man ska vara för att passa in hos henne. Eller "ha mer pengar än förstånd" då ni...då är man bra!
Är man dessutom pigg, duktig OCH har mer pengar än förstånd så är man extrajävla bra tydligen...HERREGUD! Jag är nog ingetdera av dessa tre uttryck, stackars mamsen.

Jaja, i dag var det inte mycket som var bra, det var bittrare än vanligt på humörskalan och vi "har det ju så bra nu för tiden". Mmmmm, det har vi...jätte.


 I kväll kommer jag dessutom ha det väldigt bra! Det blir picknickande med vinintag på mitt favoritställe som jag tjatar om i parti och minut, Wenngarns Slottsterrass. Vi brer ut picknickfilten och dukar upp till fest framför den 16 kvadrat stora skärmen som ikväll visar Mamma Mia.

Åh, vad kul vi kommer ha och jag har redan tagit fram min rosa picknickkorg och börjat förbereda med servetter, papptallrikar, hundskålar och lite annat bra-att-ha-grejer.
Det blir jag, Anne H, Sussie som är granne och vän till Anne och sen Emilie och Lill-Fisen.
Emilie är chaufför och Carlos den sanna glädjespridare som alltid.

Återkommer som vanligt med ett gedigert material senare under aftonen..trust me! Nu ut i solen med en kopp Jurakaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar