13 augusti 2014

DagensSelfieMedByrackan



Jag äverlevde! Överlevde första natten på röjavdelningen, det var toklugnt. Alla godbitar valde att sova samtidigt och dessutom i sina egna sängar torrt, tryggt, skönt, med huvuden på kuddarna och fötterna där dom ska vara.
Är det för mycket begärt att få hoppas på en repris i natt?

Kul att återse alla ordinarie kollegor också, tog en jäkla tid för mig att komma hem i morse. Ville ju tjittjatta med alla innan jag masade mig in i omklädningsrummet.

Sovit bra, kanske något för lite men vaknade med huvudvärk. Anledningen till den blev jag senare varse om...det var oväder på ingång.
Blev glad när jag gick upp och upptäckte att jag hade alla mina favoriter sittande på altanen tysta som musar (musar? möss?) för att inte väcka mig. Det var Erika, Emilie och Carlos. Gustav sov däruppe som alltid på dagarna.

 Asså, den här killen....

Dagens selfie!


























Roar mig med ett för mig ganska nytt spel. Wordbrain, trodde det skulle vara något för mig som gillar att laborera med bokstäver och ord. I början var det skitlätt med nu är jag fast, titt som tätt.
Men att jag skulle vara arg?! Jag? Är väl aldrig arg bara mesig.

Fick mail från Diggiloo, speciellt dom sista två meningarna i rosa gillar jag. Men som ni vet är vi vana med att få tv-tid, undrar bara vad jag ska sätta på mig för utmärkande denna gång. Min paljettbeströdda rosa stickade tröja som jag hade på Friends Arena på Finalen i mars är nog i varmaste laget. Kanske en vit tvångströja skulle locka kameramännens intresse?

Kul kommer det att bli som alltid, det enda som oroar mig är vädret.
Nu ska jag koka makaroner, hissa intresseflaggan. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar