3 augusti 2014

M/S Nari

Blev en bra dag till slut fast den började trögt.  En tur till Åbergs Museum för lite lunch. Idag fick jag mitt caesarsalladbehov återställd efter praktvurpan igår på Hamnmagasinet i Enköping.
På Åbergs vet dom hur en caesarsallad ska se ut,  smaka och stavas, så himla gott! Dessutom är den 54 spänn billigare och så mycket bättre! Gilla på den!  Rudolf sa inte många ord, han är lite lägre än han brukar just nu. Jobbångesten börjar säkerligen ta form, en vecka kvar sen börjar Cirkus Wenngarn igen som han säger.
Blev roligt när Emilie ringde och tyckte att vi skulle ut och lufta båten, oss och Carlos. Dom fixade en enkel korvmedbrödmiddag som vi tillagade i båten. Sen även lite gott fikabröd!

Tokklickade hela kvällen, bilder kommer här. Orkar inte fixa i ordning kommer hippsomhapp, håll ut!


 Gulliga hund med flytvästen på! Jogge är förstås också gullig!

  
Blev visst skuggan av min Iphone mitt i plytet på högra bilden.


Asså, den här tandraden.....älskar den!


 Solnedgång över Hackholmssund


På hemvägen så pussades vi och tog massor av selfies, det här var den bästa


Håller kapten rätt kurs undrar Carlos!


 Emilie simmade svansim i högervarv runt skutan. Carlos räknade varven...



Som ni ser så badade alla utom badkrukan själv, nämligen jag. Var bara 23 grader och det är på tok för kallt för mig. Så roligt ska vi inte ha med bortdomnade ben, köldskador och blåskatarr..
Carlos badade vare han ville eller ej. Men jag tror han gillade när Jogge lyfte ner honom från badbryggan. Jäklars vad han simmade, benen gick i 180, minst. Lilla söta fisen och vi skrattade i smyg åt honom.

Efter någon timme verkade han nödig killen, Rudolf fick lätta på ankaret och köra in till ett berg och släppa av far som klättrade ner på stävstegen med den pinknödiga hunden under armen. Sen tog dom sig en promenad på Skoggarn.
Var en kul kväll och jag var inte orolig en endaste gång...nästan. Fast jag gillar inte gasolen, tror jämt att hela båten ska explodera. Rudolf säger att jag sett för mycket på dåliga filmer, han kanske har rätt.

Carlos är en så himla duktig hund som nöjer sig med allt. Han hänger liksom bara med, min lilla glädjespridare.

Kanske blir en till dag till sjöss i morgon, vem vet.


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar