19 augusti 2014

SpökenOlust



Godkväll!
Idag har jag inte hunnit med något dataknapprande alls. Jag var så trött i morse och somnade utan öronproppar, sov ända till 15.00. Med endast en kisspaus.

Det är något som händer på jobbet, något märkligt. Något obehagligt, det är någon där, någon som inte ska vara där. Alla på natten känner likadant, vi känner oss iakttagna på plan 2. Sen händer det oförklarliga saker också, dörrar öppnas, dörrar stängs, vattenkokaren sätter på sig själv, steg hörs i korridoren, lampor tänds, lampor släcks, det låter, larm stängs av m.m.  Taklampor kan omöjligt tändas av sig själva i en boendes lägenhet där den som bor sover djupt och har dessutom grindar på sängen. Likaså ett köksskåp i en lägenhet kan inte öppnas av sig själv när man vet att det var stängt när man gick därifrån.

Nu vet jag att många av er kommer tycka att det brunnit i huvudet på mig och vissa av er kanske gör er redo för att ringa 112. Men det är alltså inte bara jag som känner detta, det är alla som jag pratat med utav min nattkollegor.
Vi känner en olustighet av att vara där. Och jag brukar inte vara den som ogillar sånt här. Men det här känns inte bra! Ser inte fram emot mina kommande nätter där, jag kommer ha hela avdelningen upplyst till max.

Ska be S.P.O.O.K- Patrik kolla upp det här, förhoppningsvis är det snälla spöken som inte vill oss något ont. Men roligt är det inte!

Har inte gjort så mycket mer än det gamla vanliga efter en hel dag sovande. Emilie coh Carlos kom hit, det var kul. Har inte sett Lill-Fisen sen i lördags, vi hade mysigt, lekte och pussades.
Dom stannade på middag också, gjorde ett nytt recept, fläskkotlett med en god kall sås.
Supergott!

http://www.ica.se/recept/flaskkotlett-med-kapris-och-citronsas-717895/


 Fick något riktigt ovälkommet och icke önskvärt skit i brevlådan idag. Valsedlar och information från ett rasistiskt främlingsfientligt parti. Erika och jag stoppade tillbaka skiten i ett kuvert och skickar tillbaka det. Hoppas fler gör likadant! Frimärke struntar vi i såklart.


 Vi vred tillbaka tiden ca 20 år och spelade Memory,
kunde varit vilken eftermiddag som helst i början av 90-talet.


Just ja! Så här såg maten ut, testa vettja, det var jättelätt och gick snabbt.



2 kommentarer:

  1. Hej Ewa, säg högt "om du inte har någonting gott med dig, så gå" det kan upprepas när det känns otäckt. Det kan bli bättre. Låter kanske konstigt men det fungerar. Tro på meningen också......
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

    SvaraRadera