8 augusti 2014

BraFredagMedFamiljen



Lite trött idag, tillbringade natten på soffan och det var varmt. Anledningen till soffsovningen var för att Rudolf snarkade så kopiöst!
Höll på att bli galen, så vid 2.30 tog jag mitt pick och pack och drog. Jag fattar inte att han ibland snarkar så horribelt, i alla sovställningar! Hjälper inte att man petar han mellan revbenen och han lägger sig på sidan. Signalhornet drar igång i alla fall. Otroligt!

Haft en mammadag idag. Hämtade henne vid 11.00 för den sedvanliga Willyshandlingen. Vi hann med Karlssons och Outletbutiken också.  Sen hem för andningspaus och lunch för att sedan åka tillbaka för att leverera henne till frissan och köra hem henne två timmar senare.

Det är väl det jag har gjort idag, också umgåtts med familjen förstås. Emilie och Carlos kom på eftermiddagen. Vi höll oss i skuggan och Carlos badade i poolen.
Senare kom Jogge och Micke och helt plötsligt blev det fullsatt runt middagsbordet. Gilla på den!

Idag tillagade kocken en supergod middag till fyra av oss. Hans stekte strömming som serverades endera i hamburgerbröd med remouladsås och andra tillbehör eller med krossad potatis, lingonsylt och skirat smör.
Jag valde det andra alternativet och herregud så gott det var. Hela huset luktar fortfarande stekos från strömmingen.
Jogge och Emilie är inga strömmingsfantaster utan åkte till Bålsta för att köpa med sig lite hämtmat.
Carlos var lycklig han med, han fick nämligen nytt foder. Nu ska det ätas lokalproducerat, ekologiskt, ugnsbakat och kravmärkt mat utan vare sig tillsatser och annat skit. Magnussons Pet Food verkar vara till belåtenhet för Frallan. Tydligen ska fisarna minimeras också, hurra! 

Nu har alla åkt hem och det blev tyst och stilla. Undrar vad man ska roa sig med nu då?
Blir säkerligen lite bloggläsning, fejsbokande och instagrammande.  Är som ni vet en lite lätt internetberoende individ.

Inte en endaste bild har jag fyrat av idag heller, måste vara världsrekord. Bjuder på lite gamla bilder istället med betoning på gamla.

 Min fina pappa och Erika som liten plutt
 Strandraggarn till vänster!!!  En sån karl!
 Jag iklädd trist reklamtisha och busiga barn och dockan Mimmi.
 Min egen lilla Ernst, Byggare Bob, HandyMan eller vad vi nu ska kalla honom. Inredning av övervåning var på tapeten i alla fall
 Fikarast i Bregottfabri...nej, på Liseberg
Pepparkaksbak och julkortsfotografering redan i november eller var det oktober? Laddade kameran med en 36-bilders och man fick vara väldigt glad om någon bild var någorlunda bra till att användas som julkort när påsen från Extra Film kom tillbaka efter en vecka. Annars var det bara att börja om från början.
Lättare nu för tiden, bara radera och knäppa vidare.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar