2 augusti 2014

TristLördagsLunch



Även denna lördag snart lagd till handlingarna. Jag hör Rudolf snarka i soffhörnet, Gustav spatserar in och ut. Han gillar att det är lite behagligare temperatur nu så här på kvällen.

Vi tog oss en liten tur i dag, inget särskilt resmål var bestämt men vi hamnade i Enköping av alla ställen.
Åt lunch på Hamnkafeét och blev skitbesviken! Beställde en caesarsallad, eller ceasarsallad som Enköpingsfolket valt att felstava det.
Denna caesarsallad var det ett överpris som hette duga på. För det första så var det ca en fjärdedel av en normalstor kycklingfilé på, EN hårt stekt snudd på bränd baconskiva,  FYRA körsbärstomater,
ÅTTA brödkrutonger och resten romansallad. Fast jag tror inte det var romansallad heller för den delen. Just ja, pyttelite riven parmesan och några droppar caesardressing..That´s it för 139:-
Orkade inte ens ta en bild på den, trist var det i alla fall.
Rudolf valde en räkmacka som måste ha krymt rejält sista åren. Minns att det var så himla mycket större när vi var där förra året.
Kaffet smakade inte ens gott det heller, gnällmajan betalade 309:- för en ganska trist och smaklös lunch.  Aldrig mer att vi åker dit igen.
Men utsikten var fin och så våra bordsgrannar, ett par mellan 80 och dö pratade sjukdomar, röntgen, brutna lårben, läkare, gipspaket, remisser och förstoppning hela tiden. Asså, allvarligt, är det verkligen bara sånt som är intressant att ventilera när man är pensionär?

Vi åkte hem ganska snabbt igen, stannade i den där rondellen där dom brukar sälja massa cocosbollar och sånt. Köpte tre liter jordgubbar som jag snart smackat i mig. Belgiska, billiga, söta och goda.
 För mig spelar det ingen roll var gubbarna är ifrån, dom går ju inte att snacka med ändå, dom ska bara ätas.


Drack lite supergott rosevin medans jag gjorde ingenting på hela kvällen.

 

Gustav valde att tillbringa kvällen på lekstugetaket.



 


2 kommentarer:

  1. Ja tråkigt att det blivit sämre nu , med nya ägarna 😁

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så alltså? Nya ägare, misstänkte det!

      Radera